Slider

Kirpputorilöytöjä vol. 9

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

  En ole pitkään aikaan kuvannut parhaimpia kirpputorilöytöjä joten ajattelin, että nyt ois aika päivittää nekin ostokset tänne blogin puolelle. Oon jopa löytänyt itsellenikin jotain enkä pelkästään lapsille. Yhdet korkokengät harmittaa, koska ne oli täydelliset mun jalkaan, mutten kuitenkaan ostanut niitä. Mua jäi ne vaivaamaan ja palasinkin muutaman tunnin päästä niitä katsomaan ja olisin ne ostanut, mutta joku oli ehtinyt ne jo ostaa. Tuli taas opittua se, että kirpputorilla ei kannata pahemmin jäädä miettimään, koska sitten on jo liian myöhäistä.

  Mun vaatekaapista löytyy aika paljon samoja värejä kuten mustaa, viininpunaista, armeijanvihreää ja harmaata. Siksi olikin kiva, että löysin H&m:n kukkakuvioisen pitkähihaisen crop top paidan kahdella eurolla sekä Espritin persikan värisen neuleen neljällä eurolla. Tuossa neuleessa oli kivat mustat nahkapaikat kyynärpäissä, niin niistä tykkäsin erityisesti. Molemmat löysin Ykkösbasaari kirppikseltä.

Lakeuden shoppis kirppikseltä mukaan tarttui ylemmän kuvan alla oleva H&m:n harmaa crop top t-paita, josta maksoin euron. Musta reikäinen takki on alunperin Lindexin mallistoa ja se maksoi neljä euroa. Tykkäsin tuosta mustasta takista paljon, sillä se näyttää tosi hyvältä nimenomaan auki. Sen löysin Ykkösbasaarilta samoin kuin Gap -merkkisen t-paidan, josta maksoin kaksi euroa. Mulla on tosi vähän tavallisia t-paitoja, enkä oikein osaa niitä pitää. Mutta tämä oli tosi kivan mallinen!

  Mulla on tosi kalpeat kasvot joten yritän välttää nykyään ostamasta mustia takkeja joten olen haaveillut harmaasta pitkästä villakangastakista. Löysinkin sattumoisin Ykkösbasaari kirppikseltä H&m:n harmaan villakangastakin seitsemällä eurolla. No okei, myönnän, että takki on tällä hetkellä vähän pieni, sillä se ei mene tissien kohdalta kiinni, jos alla on paksu paita. Mutta koska tiedän sen johtuvan imetyksestä ja ollen siksi väliaikaista, niin uskalsin takin ostaa. Tämä takki tuleekin näkymään asukuvissa pian!


  Rakastan sitä, että vielä tällä hetkellä saan pukea lapseni haluamani vaatteisiin. Oonkin meidän tytölle ostanut paljon ihania vaatteita kirpputoreilta. H&m:n perus vaaleanpunainen body oli käyttämätön ja maksoin siitä jotain kaksi euroa. Lindexin kaulahuivista/kuolalapusta maksoin viisikymmentä senttiä sekä alunperin Kappahlista ostetuista käyttämättömistä Newbie -merkkisistä "röyhelöpylly" -legginsseistä maksoin viisi euroa. Kaikki löysin Ykkösbasaarilta.



  Ylemmän kuvat vaatteet eivät olleet kirppislöytöjä, mutta yhdeltä tutulta ostin parit Lindexin vaatteet, joista maksoin yhteensä kuusi euroa. Alemmassa kuvassa on Kappahl:in Newbie -merkkinen mekko sekä neuletakki. Ostopaikoista ja hinnoista en enää ole varma, mutta oisinko mekon löytänyt Ykkösbasaarilta ja neuletakin Lakeuden shoppikselta. Hinnat oli jotain 3-5€/kpl.


  Ja hei, ostan mä meidän tytölle jotain muutakin kuin pelkkää vaaleanpunaista! Name it -merkkisen käyttämättömän tyllimekon löysin Ykkösbasaarilta kympillä. Luulin tosin, että se maksoi vitosen, koska se oli laitettu väärään pöytään, jossa oli -50% -merkintä. Mekko oli kuitenkin uusi ja normaalihinta olisi ollut 19.90€ joten halvalla sain sen joka tapauksessa. Alunperin H&m:n farkkuleggsinssit ja tummansiniset trikoolegginssit löysin molemmat Lakeuden shoppikselta parilla eurolla.

Mitä mieltä löydöistä? :)


6 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä olet tehnyt :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mukava kuulla, että oli myös sulle mieleen. :)

      Poista
  3. Oletpa tehnyt kivoja löytäjä! Erityisesti tuo vaaleanpunainen body on suloinen. Itsekin tulee kierreltyä paljon kirppiksiä, lähinnä täällä Turussa. Viime kesänä tosin kiersin useammatkin täyden palvelun kirpputorit ympäri Suomen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kirppiksiltä kyllä löytää usein kaikkea kivaa ja myös sama, et jos oon vaikka jossain päin Suomea lomalla, niin usein käyn kirppiksiä kiertelemässä. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan