Slider

Tietoja minusta

  Hei! Olen Jenni, 27-vuotias nuori nainen, vaimo ja äiti Etelä-Pohjanmaalta. Ammatiltani olen sosionomi (amk), mutta tällä hetkellä olen kotona lasten kanssa. Asumme mieheni Timon ja lapseni kanssa (A-poika 12/14, E-tyttö 12/16 ja R-poika 10/18) rivitalokolmiossa, jota tykkään sisustaa. Blogin lisäksi harrastan pianonsoittoa, laulamista ja leipomista.
  Jenni's lullaby blogin aloitin tammikuussa 2015. Olin aikaisemmin pitänyt kolmisen vuotta toista blogia, mutta halusin aloittaa puhtaalta pöydältä. Blogini on lifestyleblogi, jossa kerron arjestani kuvien kera. Jaan blogissani myös hyviä reseptejä, kotimme sisustusta, päivän asuja, kirpputorilöytöjäni sekä muita ostoksiani. Joskus blogistani löytyy vähän syvällisempiäkin pohdintoja elämästä. Haluan jo tässä vaiheessa muistuttaa, että blogini on vain pintaraapaisu elämästäni, jonka vuoksi blogistani jää paljon asioita pois ihan tarkoituksella. Elämäni ei ole täydellistä vaan jaan siitä vain pienen ja yleensä positiivisen osan täällä blogin puolella.

Kamerana minulla on Canon EOS 1300D ja objektiivit 18-55mm sekä 50mm f/1.8

Ps. Lue myös "Mistä blogini koostuu" -postaus :)

Edit. 3.11.2019
Olen lopettanut bloggaamisen, mutta minut löytää edelleen Instagramista @jennislullaby ja saa yhteyden sähköpostilla: jennislullaby(at)hotmail.com


Tervetuloa kehtolauluuni!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan