Slider

Blogini viimeinen postaus

sunnuntai 3. marraskuuta 2019

  On tullut aika kirjoittaa tänne viimeistä kertaa. Aloitin ensimmäisen My lullaby -nimisen blogin 2011 tammikuussa. 2014 vuonna pidin bloggaamisesta taukoa puolisen vuotta ja aloitin puhtaalta pöydältä tämän nykyisen blogini jota olen pitänyt nyt melkein viisi vuotta.
  2011-2019 vuosien välissä on tapahtunut paljon - olen mm. mennyt naimisiin, valmistunut sosionomiksi ja saanut kolme lasta. Seuraavaksi olen suuntaamassa pikku hiljaa työelämään takaisin vietettyäni monta vuotta kotiäitinä.
IMG_6498
  Olen saanut bloggaamisesta hyvin paljon: olen verkostoitunut, tutustunut uusiin ihmisiin, tehnyt monia ihania yhteistöitä, kehittynyt valokuvauksessa ja kirjoittamisessa. Ihan mieletön matka! Nyt kuitenkin mun sydän palaa muille jutuille, ja haluan tehdä sitä, mikä on mun intohimo.
  En vielä täysin itsekään tiedä mikä se juttu on, mutta sen tiedän, että tämä blogi alustana ei auta mua täyttämään sitä intohimoa, koska tämä blogi on tällä hetkellä mulle enemmän stressaava kuin ilon lähde. Mulla ei riitä aika siihen, että yhtä blogipostausta varten otan 4-6 onnistunutta kuvaa, muokkaan ne, kirjoitan tekstin, mainostan postausta eri kanavissa ja kommunikoin muiden bloggaajien kanssa.
IMG_6517   Koen myös sen, että tietyllä tapaa blogien aikakausi on ohi. Toki on paljon ihmisiä, jotka lukevat blogeja, mutta koen, että enää blogit eivät ole niin suosiossa kuin mitä ne ennen olivat. Tällä hetkellä itsellä esimerkiksi Instagram menee blogien edelle niin oman sisällön tuottamisessa kuin muiden seuraamisessa. Instagram on itselleni helpompi ja monipuolisempi somekanava kiireisen perhearjen keskellä. Joten mua pystyy seuraamaan edelleen siellä nimimerkillä @jennislullaby.
  Tai jos ei Instagram sovellusta kännykässä ole, niin selaimellakin onnistuu katsoa ainakin kuvia www.instagram.com/jennislullaby ns. Storyt eli tarinat, joihin kuvaan videoita arkielämästä ja höpöttelen muuten vaan, niin ne ei taida näkyä jos ei ole kirjautuneena sisään, mut kuvat ainakin näkyy.
 Harkitsin nimimerkkini muuttamista, sillä tämä juontaa vahvasti blogiini, mutta toisaalta tämä kuvaa myös mun IG-tiliäkin - Jennin kehtolaulu. Eli kaikkea sitä mikä tuottaa mulle iloa ja rauhallisuutta niin kuin kehtolaulu.
IMG_6686   Jätän tämän blogin nettiin näkyviin ja minuun saa yhteyden Instagramissa nimimerkillä jennislullaby tai sähköpostilla jennislullaby(at)hotmail.com. En sano, ettenkö koskaan palaisi blogin pariin, sillä elämäntilanteet muuttuu ja meilläkin lapset kasvaa joten myös siksi jätän tämän blogin tänne auki. Joten kiitos, kun olet lukenut ja kommentoinut juttujani!♥

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Juttujasi on ollut mukava lukea.

  Mukavaa loppuvuotta koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kuulla, että oot tykännyt! :) Kiitos ja samoin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan