Slider

Kettusynttärit 1-vuotiaalle

sunnuntai 13. lokakuuta 2019

  Meidän nuorin lapsista täytti jo yhden vuoden ja vietimme synttäreitä tällä kertaa kettuteemalla. Oli vaikea keksiä teemaa, sillä 1-vuotiaalla nyt ei vielä ihan selkeitä kiinnostuksen kohteita ole. Inspiroidun aina Pinterestistä ja selailin myös eri juhlatarvikekauppojen valikoimaa ja näistä bongasin tuon pikkukettu -teeman.
  Tiesin heti, että haluan yrittää tehdä kakusta ketun pään. Nuo kakut eivät ole helpoimmasta päästä, sillä viime vuonna yritin tehdä meidän tytölle kissan, mutten ollut siihen tyytyväinen. Tein nuo korvat etukäteen sokerimassasta ja niihin olin erityisen tyytyväinen.
  Mietin päällystänkö koko kakun sokerimassalla vai kreemillä. Vihaan sokerimassoja, koska niitä on ärsyttävä laittaa koko kakun päälle, joten päädyin marenkikreemiin. Multa loppui oranssi elintarvikeväri kesken joten en saanut kreemistä samaa oranssia mitä korvissa oli ja se ärsytti mua. No mutta, itse kakkuun olin todella tyytyväinen muuten. Kreemi olisi voinut olla sileämpi, mutta tää oli tarpeeksi hyvä mulle. Kakun sisällä oli oreo-mansikkatäyte, mutta se oli vähän lattea. Yritän löytää sellaiset hyvät ohjeet erilaisista täytteistä, joita voisi käyttää sitten vaihdellen kakkujen täytteenä.
  Toisena kakkuna tein pavlovan eli marenkikakun, jonka täytteenä oli ulkomaalaisia tuoreita mansikoita ja pensasmustikoita. Päällä oli vielä valkosuklaata. Suolaisena oli pieniä lohipiiraita sekä pikkupitsoja. Niistä ei sen tarkempia kuvia ole. Näiden lisäksi oli vielä karkkia ja ruissipsejä tuorejuustolla.
  Rakastan juhlien järjestämistä, vaikka niissä onkin aina hirveästi hommaa. Rakastan myös eri teemasynttäreitä. Rakastan sitä, että koristeet ovat sävysävyyn. Minä vaan rakastan kaikkea kaunista. Ja joka kerta ylitän itseni ja saan harjoitella erilaisten kakkujen tekemistä. Se on tosi hienoa. Rakastan nähdä kovan työn lopputuloksen kakun ja eri tarjoilujen muodossa. Se palkitsee. Siksi otan myös näitä kuvia. Toivottavasti nämä voivat tuoda joillekin insipraatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan