Slider

Uudistuksia blogiin

tiistai 21. marraskuuta 2017

  Joku saattoikin jo huomata, että blogissani on uusi ulkoasu. Ostin sen Etsy.com sivustolta. Se on erilainen, mitä edellinen ulkoasuni, enkä ole saanut kaikkia haluamiani juttuja vielä toimimaan enkä tiedä saankokaan. Esimerkiksi "like" ja "dislike" -nappulat postausten lopussa ovat poistuneet ja ehkä jopa pysyvästi. Mulla ei nimittäin aika riitä html -koodien väsäämiseen. Postausten lopussa olevan "saatat pitää myös näistä" -postaussuositukset yritän saada takaisin. Kun olen ostanut tämän ulkoasun, niin kaikki Blogger -sivuston omat säädöt eivät enää toimi joten sen vuoksi ne pitäisi sitten lisätä html -koodeilla jos jotain muutoksia tänne haluaa. Tykkään kyllä itse älyttömästi tästä uudesta ulkoasusta. Se on tosi raikas ja yksinkertainen, muttei liian tylsä. Mitä mieltä te ootte?
Ja sanokaa ihmeessä jos joku juttu teitä häiritsee ulkoasussa tai joku juttu ei toimi. Sen tiedän, että mobiiliversiossa teksti on aika isoa, mutten tiedä miten saisin sitä muutettua. Joten pahoittelut siitä! Mutta mielummin liian suurta kuin pientä! Yritän googletella ja katsoa jos sitä saa jotenkin muokattua.

  Sitten toinen blogiin liittyvä uutinen: sain yhteistyöhön liittyvää sähköpostia KidSpot -nimiseltä markkinointiyritykseltä, joka toimii yhteistyössä bloggaajien sekä lapsiin ja perhe-elämään liittyvien yritysten kanssa. Mietin hetken asiaa ja aluksi ajattelin, ettei tämä olisi minun juttuni, koska en ole mikään mamma/perhebloggaaja. Sitten jäin miettimään sitä, että jos tämä olisi hyvä tilaisuus laajentaa blogin näkökulmaa ja saada uusia tuulia blogille. Miksen voisi jatkossa enemmän kirjoittaa myös esimerkiksi lastenvaatteisiin tai lastenhuoneen sisustukseen tai muihin hankintoihin liittyvistä jutuista? Oonhan mä blogiurani aikana vaihtelevasti niistä kirjoitellutkin, mutta jossain vaiheessa päätin, etten kirjoita ollenkaan (paitsi jos esittelen esimerkiksi kirppislöytöjä). Lasten nimiä, kasvoja ja henkilökohtaisia kuulumisia täällä ei edelleenkään tule näkymään, mutta jonkin verran saatan esitellä esimerkiksi lastenvaatteita, sisustusta, muita hankintoja tai yleisesti lapsiperheen arkeen liittyviä juttuja. Päätin siis ryhtyä yhteistyöhön KidSpotin kanssa ja sitä kautta minun on mahdollisuus saada yhteistöitä, joista on hyötyä myös teille lukijoille.


Olen myös suunnitellut ensi vuodelle erilaisia postaussarjoja ja alkuvuodesta olisi ainakin yksi arvonta tulossa joten pysykää kuulolla!♥

Miltä nämä muutokset kuulostavat ja näyttävät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan