Slider

TB Style: Helmikuu

keskiviikko 7. helmikuuta 2018

  Nyt ois taas aika tehdä katsaus menneisiin vuosiin, että mitä ihmettä sitä on tullut laitettua päälle. Helmikuulta ei ollut niin paljon kuvia, mutta kuitenkin vuodesta 2014 asti. Edelliseen osaan pääset tästä.


2014 Oikeasti tuntu, että erityisesti 2014 vuonna oon etsiny mun tyyliä oikein urakalla ja oonkin kokeillut kaikkia erilaisia juttuja. Muistan, että ostin esimerkiksi tällaisia jakkuja, mutta kirpputorillehan ne kaikki lopulta meni. Ei nimittäin ollut yhtään mun tyyliä enkä kokenut omaksi jutukseni. Ei sinänsä tässä asussa mitään vikaa ole, mutta en silti pukisi enää päälleni. Mulla ei ole enää tästä asusta tallella kuin kaulakoru. Kaikki muut oon laittanut kiertoon. Oon muuten hankkinut koko asun jakkua lukuunottamatta kirpputorilta. Kuvat oon tainnut ottaa itse kameranjalkaa käyttämällä. Tein tähän aikaan sitä paljon.

2015 Mua oikeasti niin naurattaa nämä esikoisen syntymän jälkeen otetut kuvat, koska oon ihan hukassa pukeutumisen suhteen! No olihan se kieltämättä kriisi, kun oot eka yhdeksän kuukautta ollut ison mahan kanssa ja sitten synnytyksen jälkeen sun kroppa muuttuu ihan täysin. Tähän asuun olin saanut omat farkut mahtumaan jo jalkaan, mutta esimerkiksi tuo farkkupaita ei vielä mennyt kiinni. En pukisi tällaista asua enää päälleni. Tuon farkkutakki on mulla vielä tallella ja yhdistäisin sen mielummin mustiin farkkuihin.

2016 Nämä kuvat oli mun lemppareita ja otin itse asiassa tämän vuoden asuun inspiraatiota tästä asusta. Farkkupaita ja tuo viininpunainen pipo nimittäin sopii hyvin yhteen. Ihan kiva asu, vaikka ehkä liikaa kerroksia, sillä mulla on tossa päällä musta pitkä toppi, t-paita ja tuo farkkutakki. Ja on mulla ollut myös talvitakki päällä, mutta näissä kuvissa sitä ei vaan sattunut olemaan!

2017 Tämän asun voisin pukea ihan koska vaan päälleni uudestaan. Paitsi, että takin oon laittamassa kirpputorille, koska se ei jostain syystä ole päässyt käyttöön kuin muutaman kerran sen ostamisen jälkeen. Jotenkin ei vaan tule käytettyä. Toisaalta näitä kuvia katsellessa jään vielä miettimään asiaa. Muistan, kun olin juuri ostanut nuo valkoiset kengät ja ne piti laittaa heti kuviin ja ottaa kuvia, kun ne oli vielä puhtaan valkoiset. Haha. Näissä kuvissa ei näy, mutta nämä on otettu pari kuukautta meidän toisen lapsen syntymän jälkeen ja mun piti valita takin alle ohut sifonkipaita, koska imettämisen takia takki ei mennyt muuten kiinni rintojen kohdalta, haha.
2018 Tässä pieni maistiainen uusimmista asukuvista, jotka otettiin viime viikonloppuna. Ja tosiaan joskus voi käydä niinkin, että inspiroituu omasta asustaan, että vähän sitä muokkaamalla saakin kokonaan uuden asun, joka toimii mun mielestä hiukan paremmin. Siinä yksi syy, miksi tykkään ottaa asukuvia! Pukeutumisessakin voi kehittyä! Tästä asusta lisää sitten myöhemmin omassa postauksessaan.

Mitä mieltä ootte helmikuun asuista muutamien vuosien ajalta? 

2 kommenttia:

  1. Tossa 2016 asussa mustat housut pelastaa, en olisi edes huomannut tota mustaa toppia ellet olisi tekstissä maininnut! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan