Slider

Meidän olohuone tällä hetkellä

sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Hei! Ja ihanaa sunnuntaita!♥ Lupasin olohuoneesta päivitettyä postausta, kun se on taas vähän muuttunut. Itse tykkäisin, että olohuoneessa olisi vähemmän huonekaluja, mutta tällä hetkellä mikään ei ole poistettavissa. Kun kokosimme pinnasängyn meidän makuuhuoneeseen, niin piano piti siirtää olohuoneeseen. Mutta meneehän tämä näinkin. Herkästi vaan olohuoneestakin tulee liian tukkoinen omasta mielestäni.
  Yks mun lempiasioista ja paljon ihastelua saaneet taulut ovat nyt löytäneet lopullisen paikkansa olohuoneesta. Joskus Pinterestissä näin kuvan, jossa joku oli laittanut vauvan vaatteita kehyksiin ja siitä se ajatus sitten lähti. Halusin itse laittaa tärkeimmät vauvamuistot kehyksiin joten kehyksistä löytyykin kotiutumisvaatteet, sairaalaranneke, sairaalakortti, ultrakuva, onnittelukortti sekä kädenjälki ja jalanjälki painettuna sormivärillä paperille. Meillä on myös jäänyt aikanaan tuota olohuoneessa olevaa lautatapettia ylimääräistä joten taulussa taustana on tätä samaa tapettia. Kolmas taulu odottaa vielä tuon meidän kolmannen pienokaisen vauvamuistoja.

  Koko meidän olohuone onkin lähinnä sisustettu Ikean jutuilla. Sohvat, rahi, verhot, matto, harmaat tyynynpäälliset, lampaantalja, viltit, lipasto ja tv-taso on kaikki Ikeasta hankittu. Muutamat sisustusjutut on sitten löytynyt muualta. Esimerkiksi tuo valkoinen rottinkikori oli kirppislöytö. Täytyy sanoa, että itse tykkään kovasti meidän olohuoneessa. Siitä tulee jotenkin tosi lämmin ja kotoisa fiilis ja siellä me vietämme eniten aikaa.
  Kun tähän muutettiin neljä vuotta sitten, mun sisustus oli lähinnä valkoista ja beigeä. Kun ostettiin tuo lautatapetti, niin en tajunnut kuinka harmaansävyinen se oli. Joten tapetoinnin jälkeen beige sai lähteä ja tilalle tuli harmaata ja joku vuosi sitten täydensin harmaata hempeällä vaaleanpunaisella, joka mun mielestä toimii erittäin hyvin. Tuossa seinässä, missä on tv-taso ja nuo taulut, oli ennen tummanruskea tapetti, joka sai pari vuotta sitten lähteä ja maalattiin se vain valkoiseksi. Olen listannut postauksen loppuun muutamia vanhoja postauksia meidän olohuoneesta ja tämä ruskea seinä näkyy "Kurkistus olohuoneeseen" -postauksessa.

Mukavaa alkavaa viikkoa!♥

Aikaisempia postauksia meidän olohuoneesta:

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan