Slider

Joulutunnelmia

sunnuntai 30. joulukuuta 2018

  Halusin tulla jakamaan tänne vähän meidän joulutunnelmia. En hirveästi ottanut joulunvietosta sellaisia kuvia, joita voisi tänne blogiin laittaa, mutta tässä kuitenkin muutamia. Meillähän A jo heti lauantaina herätessään totesi "äiti, minua jännittää". Piti hänelle sitten kertoa, että jouluaatto on vasta maanantaina. Oltiin etukäteen laitettu lahjat jo kuusen alle ja lapset toki oli niin malttamattomina, että lähdettiin vielä sunnuntaina käymään Keskisen kyläkaupassa Tuurissa. Lähinnä siis sen takia, että saataisiin lapsille jotain muuta ajateltavaa.
Aattona sitten heräilimme seitsemän jälkeen ja aamusaunassa olimme yhdeksän aikoihin. Lapset katselivat joulupukin kuumalinjaa ja itse tein jouluruokaa. Meillä ei tänä vuonna ollut ollenkaan joulukinkkua, koska ei yleensä ehditä sitä syömään, joten kinkun korvasi lihapullat. Lapset ei hirveän hyvin syöneet jouluruokaa, mutta jotakin he maistelivat joka tapauksessa. Jouluruoan yhteydessä luimme myös jouluevankeliumin tällä kertaa lasten raamatusta.
  Jouluruoan jälkeen avasimme lahjat. Me olimme itse ostaneet vanhemmille lapsille kolme pakettia (nuorimmalle yhden paketin) ja sen lisäksi meidän kuusen alla oli lahjoja mun tädiltä. Mä ostin Timolle myös kolme lahjaa, jotka tiesin olevan hänelle tarpeellisia. Itse sanoin, etten tarvitse lahjoja, enkä osannut mitään edes toivoa, koska en tällä hetkellä tarvitse mitään.
  Ostettiin tuossa pari viikkoa sitten uusi auto, joten se saikin toimia mun joululahjana, koska en ole R:n syntymän jälkeen päässyt liikkumaan juuri missään lasten kanssa. En itse ainakaan näin aikuisena välttämättä tarvi lahjoja vaan se lasten ilo ja jännitys on jo tarpeeksi ihanaa seurattavaa. Ehkä sitä muutenkin nykyään arvostaa enemmän tarpeellisia tai muuten käyttöön tulevia lahjoja kuten et jos tarvittais uusia astioita, vaatteita tai ihan vaikka jotain syötävää tai itsetehtyä. Esimerkiksi mun veljen vaimo oli tehnyt meille itse mysliä ja se oli kyllä herkullista.♥

Heti lahjojen jaon jälkeen aloimmekin pakkaamaan, sillä lähdimme mun vanhempien luokse muutamaksi päiväksi. Siellä oli koko perhe koolla.♥ Söimme jouluruoan, avasimme lahjat ja lopuksi myöhään illalla kävimme vielä haudalla. Lapset eivät meinanneet rauhoittua illalla nukkumaan, sillä heillä oli ollut jännittävä ja erilainen päivä, mutta muuten oli kyllä ihana joulu läheisten ympäröimänä.♥

Millainen joulu teillä oli?

2 kommenttia:

  1. Lapset kyllä tuovat varmasti oman tunnelman ja jännityksensä jouluun! Teillä vaikuttaa olleen ihana joulu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta! Oli kyllä ihana joulu!♥ Kiitos kommentistasi! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan