Slider

Alkuvuoden puhelinräpsyt

sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

1. Alkuvuodesta käytiin lasten kanssa Hoplopissa. Oli kyllä mukava päivä. 2. Oon tänä vuonna tehnyt paljon itse mysliä. Se huono puoli siinä vaan on, että ne tulee syötyä liian nopeaa, hah. 3. Me ostettiin myös uutta laminaattia ja vaihdettiin tuo pyökin värinen lattia pois eteisestä, olkkarista ja keittiöstä. Elettiin siis jonkin aikaa taas remontin keskellä huonekalut aivan missä sattuun. 4. Reilun kuukauden ajan mun ulkoilut oli ihan minimissä, koska mursin mun pikkuvarpaani ja sen parantuminen kesti 6 viikkoa. Tässä kuvassa hain esikoisen kerhosta. Kuvasta ei näy, mutta mulla oli Timon 4 kokoa isommat kengät jalassa, koska omiani en kivun takia saanut jalkaan.
1. Kieltämättä edelleen harmittaa, etten saanut ikuistettua kuvan maisemaa järjestelmäkameralla, niin olisin saanut vaaleanpunaisen värin taivaalta näkyviin paremmin. Tosin kännykällä otettunakin tämä kuva näyttää ihan kivalta. Ennen kuvan ottoa mun piti käydä sisällä lämmittämässä mun puhelinta, kun pakkasta oli lähemmäs -20 astetta ja kännykkä sammuili sen vuoksi, eikä kuvia saanut hirveästi otettua. 2. Järjestettiin meidän ystävälle yllätyksenä baby showerit heidän kotonaan. ♥
1.,2. & 3. Olin lasten kanssa muutaman päivän mun vanhempien luona ja kolme ensimmäistä kuvaa on sieltä. Lapset kokeili ensimmäistä kertaa hiihtämistä ja oltiin myös pulkkamäessä. Kotiäitiydessä on se hyvä puoli, että voi lähteä vaikka keskellä viikkoa reissuun ilman että mikään sitoo mihinkään. 4. Lapset halus leipoa, niin leivottiin sitten korvapuusteja. Oli kyllä hyvää!

  Mulle kuuluu siis hyvää, mutta vähän on haitannut se, etten pystynyt kuuteen viikkoon harrastamaan juuri minkäänlaista liikuntaa, kun mursin varpaani. Päivät kuluu nopeasti lasten kanssa ja opettelen laittamaan elämässäni asioita tärkeysjärjestykseen. Kaikelle ei vaan yksinkertaisesti riitä aika ja olen jo pikku hiljaa sen hyväksynyt. Meidän R-vauva täyttää huhtikuussa puoli vuotta ja vauvavuodesta ekat puoli vuotta on kyllä mennyt älyttömän nopeasti. Olen innoissani keväästä ja kesää odotan todella paljon! Tuntuu, että on paljon pirteämpikin kun valo lisääntyy koko ajan. Iltaisinkin on niin valoisaa nykyään. Tykkään!
  Siinä päällimmäiset kuulumiset, mutta nyt pitäis mennä suihkuun ja alkaa pian tehdä lounasta. Yritän taas kirjoitella tänne blogin puolelle pian. Postauksia mulla on luonnoksissa, mutta ei mitään julkaisuvalmista vielä. Meidän arkisia juttuja voi seurata Instagramin puolelta myös @jennislullaby nimimerkillä. Mukavaa sunnuntaita!♥

3 kommenttia:

  1. Hyvin toteutettu postaus!♥ Ihana blogi!♥

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Täytyypä käydä kurkkaamassa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan