Slider

Kerro se kännykkäkuvin

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Siitä on taas aikaa, kun olen viimeksi tyhjentänyt puhelimen muistia ja lisännyt tänne blogin puolelle kännykällä otettuja kuvia. Osa kuvista on vilahtanut Instagramin puolella (@jennislullaby) tässä parin viimeisen kuukauden aikana, mutta kaikkia kuvia en ole vielä julkaissut missään.

1-3. Toukokuussa olin kahden ystäväni vauvakutsuilla. Molemmissa sai kyllä syödä ja juoda hyvin niin kuin tarjoiluista varmasti näkyy. Mikäs sen ihanempaa kuin yllättää läheinen ihminen ja juhlistaa tulevaa vauvaa ja äitiä.♥ 4. Lähdössä-ihmisten-ilmoille -selfie. Olin lähdössä seurakunnalle valmistelemaan Springfest -tapahtumaa.

1. Olin avustamassa somistustiimiä Springfest -tapahtumaa varten. En oo mikään paras piirtämisessä tms, mutta pienikin apu on tarpeen. 2. Olin Vaasassa shoppailemassa ja valittiin sitten ihan älyhuono päivä tälle, kun vettä tuli taivaan täydeltä ja tuuli oli kauhea. Vaunujen päällä ei pysynyt sadesuoja tuulen takia, huppu ei pysynyt päässä pitämättä ja sateenvarjo oli täysin turha, koska se tuulen takia käänty nurinpäin. Säästä huolimatta oli silti mukava päivä läheisten kanssa. 3. Juhlalook -selfie. Oltiin juhlimassa valmistuneita ja ylioppilaita. 4. Oon viettänyt aikaa myös seurakunnassa ja tämä kuva on Seinäjoen illasta.

1. Oon tehnyt pojalle soseita itse. Tosi helppoa eikä vaadi paljon! 2. Meillä on tapana nähdä entisten luokkalaisten kanssa (ammattikorkeakoulusta) pari kertaa vuodessa yleensä syömisen merkeissä ja vaihdella kuulumisia. Kesäkuun alussa oltiin Rossossa syömässä ja tilasin Pollo al pepen eli broileria pippurikastikkeella ja ranskalaisilla. Oli kyllä hyvää! 3. Kun äiti harrastaa, niin poika on mukana. 4. Mua niin nauratti tää kuva. Vaikea arvata mikä on mun lempiväri ja kuvio sisustuksessa...

1. & 2. Nämä kuvat ovat Juhannuskonferenssista Keuruulta, jossa vietimme juhannuslauantain. 3. Oltiin Keuruun abc:llä syömässä juustohamppariateriat. 4. Juhannussunnuntaina olin pitkästä aikaa seurakunnan päiväkokouksessa musiikkivastuussa. Tykkäsin!

2 kommenttia:

  1. Tällaisia postauksia on kiva lukea! :-) mua harmittaa että tulee niin vähän kuvattua puhelimella, suurimman osan ig-kuvistakin otan järkkärillä. Näissä puhelinkuvissa on jotenkin kiva, erilainen fiilis :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidät! :) Itse räpsin aika paljon kuvia kännykällä, kun se kulkee joka paikassa mukana. Järkkäriä taas en välttämättä joka paikkaan ota mukaan. :) Se on totta, että puhelinkuvissa on erilainen fiilis. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan