Slider

Metallia ja rottinkia

perjantai 2. lokakuuta 2015

Kirpputoreilta sattuu joskus löytymään mieleistä sisustustavaraa. Usein ne löytyykin samasta pöydästä ja hamstraan pöydän tyhjäksi. Mulla oli muutama viikko sitten itsellä kirpputoripöytä Vanhankylän Ullakko kirpputorilla ja sain kivasti menemään tavaraa muuan muassa tarpeetonta sisustustavaraa, joille ei vaan löytynyt meidän kodista enää paikkaa. Siksi hyvällä omalla tunnolla pystyin ostamaan uusia juttuja! Mietin kyllä aina ennen kuin ostan jotain uutta, että onko sille käyttöä tai paikkaa, mihin laittaa. Aina ei oo tullu mietittyä vaan on tullu ostettua heräteostoksia ja sitten ne lojuu käyttämättömänä jossain. Ihan vinkkinä muuten jos joskus laitatte kirpparipöytää, niin sisustusjutut menee tosi äkkiä ainakin jos hinta on kohdillaan.


Nämä kaksi lyhtyä oli aivan uudet, sillä näissä oli vielä laput paikalla. Jätin nämä aluksi hyllyyn, mutta palasin kierroksen tehtyäni nämä hakemaan. Mietin lähinnä näiden hintaa, sillä isompi lyhty oli 15€ ja pienempi 10€ ja normaalisti en kirpputorilla maksa sellaisia summia sisustusjutuista, mutta... kuten kuvista näkyy, niin vein nämä sitten lopulta kassan kautta kotiin. Oon alkanut tykästymään sisustuksessa metalliin. Nämä lyhdyt oli tuon metallin vuoksi ihanat ja myös kaikenlaiset metallikorit iskevät muhun. Lisäksi tällä hetkellä muhun iskee tollanen ruskea naru myös. Pitäis enemmän käyttää myös sitä sisustuksessa. Nämä löytyi Lakeuden Shoppis kirpputorilta.


Kesällä mun piti laittaa terassi kuntoon ja etupihalle jotain kukkia tai muita koristeita, mutta enpä saanut aikaiseksi. Löysin kuitenkin Vanhankylän Ullakko kirpputorilta mun näköisen kukkatelineen pihalle viidellä eurolla. Jos käyn ostamassa kanervia ja laitan tähän, niin kyllähän tää vielä näin syksylläkin menee! Mä siis rakastuin niin tähän polkupyörään.♥ Metallia muuten tämäkin, joka on maalattu valkoiseksi ja raaputettu vähän maalia pois jostain kohtaa. Niin mun tyyliä!

Nämä kaksi täysin samanlaista koria löytyi samasta pöydästä kukkatelineen kanssa ja mulla tuli vähän vaikeuksia kantaa näitä, koska lykkäsin poikaa rattaissa ja nää oli tosi isot. Pujottelin jotenkin käytävän loppuun ja vein nää mun ostokset kassalle ja pyysin henkilökuntaa varaamaan näitä hetkeksi. Kiersin sitten kirpparin loppuun ja ostin korit. Ne maksoivat 5€/kpl. Ne etsivät vielä paikkaansa, mutta tällä hetkellä toinen on eteisessä pojan ulkovaatteiden säilytyspaikkana ja toinen on makkarissa vilttien pitopaikkana.

Mitäs pidätte löydöistä?

8 kommenttia:

  1. Tosi kivoja löytöjä teit! Mä olen pääosin löytänyt kirppareilta hyviä vaatelöytöjä mutta joskus on kyllä mukaan tullut esim. kynttilöitä. Tosi ihana polkupyöräkukkateline!

    maankamaralla.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että oli myös sun mieleen! :) Mäki löydän vaatteita ja silloin tällöin esittelen niitä täällä blogin puolella myös. :) Eikö, niin mustakin oli aivan ihana! :')

      Poista
  2. ole muuten varovainen noiden kynttilälyhtyjen kanssa. Itselläni oli saman tyliset ja tuo rottinkinaru kuumeni yllättävästi. En uskaltanut polttaa niissä kynttilöitä, kun ajattelin, että unohdan, että ne kuumenee. Laitoin ne terassille kukka-amppeleiksi. Sopi siihenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, okei, täytyypä olla! :/ Mies itseasiassa kysykin, et eikö ne narut syty palamaan ja ite aattelin et kai ne on suunniteltu sillee, ettei syty kun kerta lyhtyyn ne on laitettu. ;o Tai sitte ostaa vaan jotain ledkynttilöitä. Täytyypä seurailla. Kiva kun kerroit! :)

      Poista
  3. Ihania löytöjä!♥ Varsinkin noi korit on ihanat! Vois itekin käydä kiertämässä nää lähialueen kirppikset läpi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :') Kannattaa, voi löytää vaikka mitä aarteita! :)

      Poista
  4. Mekin pidämme metallista, varsinkin ulkohuonekaluista. Me löydettiin ihanat metalliset ulkotuolit kirppikseltä. Sähkösinkitettiin ne, että kestävät hyvin. Hienoja löytöjä olet tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tehnyt hyviä kirppislöytöjä kans! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan