Slider

Sinun vuorosi loistaa

perjantai 30. lokakuuta 2015

"Minne meet, 
vaikka kuinka vuodet sua kohtelee, 
vaikka pettyisitkin rakkauteen, 
vaikka viima vielä käy sydämeen,
 Olet ihme minne ikinä meet."
 

Juha Tapio - Ihme

"Meille sanottiin:
matkaan jos lähtee niin matkalla haavoittuu
Ja tulisena hehkuvat vasket himmeiksi kolhiintuu
Olkoon niin, Olkoon niin
Mä tahdon elää sen kaiken Kanssasi sun"

Juha Tapio - Kanssasi sun

"Kuulkaa väsyneet maan
Väsyneitten satamaan hän kuljettaa
Kuulkaa masentuneet maan
teidän kyyneleenne talteen korjataan."

Juha Tapio - Väsyneet maan


  Ajattelin aluksi, että mainitsen tästä asiasta vain ohimennen täällä blogin puolella, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin ja totesin, että kyllähän tälle pitää kokonaan oma postaus saada! Minähän tosiaan rakastan Juha Tapion musiikkia ja oon ollut fani jo ihan Juha Tapion ensimmäisistä levyistä lähtien, kun Juha ei ollut vielä tunnettu koko kansan keskuudessa vaan lähinnä gospelpiireissä. Silloin tuli oltua enemmän hänen keikoilla, kun ne ei aina edes maksanut mitään. Nyt on ollut vähän liian pitkä tauko, etten ole Juhan keikalla ollut. Bongasin facebookista, että Juha Tapio tekisi Alavuudella keikan, mitä ei ollut merkitty hänen kiertuekalenteriinsa. Kävin sitten yks päivä hakemassa pari lippua ja ne ei maksanu ku 10€/kpl!
  Tämän viikon keskiviikkona sitten oli tämä keikka ja päästiin Timon kanssa sinne jopa kahdestaan, vaikka aluksi suunnittelin että otettais poika mukaan. Pisin aika ikinä, mitä oon ollut pojasta erossa. Mutta täytyy sanoa, että edelleen on se Juha Tapio vaan niin ♥. Keikka kesti melkein kaksi tuntia ja aluksi näpsin kameralla kuvia, mutta sitten keskityin nauttimaan musiikista ja laulamaan mukana. Oli kyllä huikea keikka! Rakastan niin Juhan kirjottamia biisejä ja sen laulut kyllä niin koskettaa.♥

"Älä pelkää, älä pelkää,
sinä et pääse putoamaan
Rakastettu on oikea nimesi
ja tulee nimenäsi olemaan."

Juha Tapio - Rakastettu

4 kommenttia:

 1. Asun Lontoossa ja Juha Tapio tulee tänne joukukuussa, lippu on jo ostettu, ostin sen heti kun keikasta kuulin! On se vaan niin ihana tosiaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo mä luinkin, että sillä on keikka myös Lontoossa. On varmasti hyvä keikka tulossa!:)

   Poista
 2. Itse oon kuunnellut jonkin verran sitä levyä, jolta löytyy mm. kaunis ihminen ja se biisi jotenkin kolahti muutamia vuosia sitten. Edelleen se on kaunis teos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä levy kans ja kaunis biisi. :) Jotenkin joka levyltä löytyy kyllä niitä biisejä, jotka vaan kolahtaa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan