Slider

Hello November!

perjantai 6. marraskuuta 2015

  Hei! Pääsin mäkin vihdoin kirjottelemaan tänne blogin puolelle marraskuun ensimmäisen postauksen. Mulla on ollu ihan mieletön viikko ja se oikeastaan alko jo viime viikonloppuna. Olin nimittäin meidän seurakunnan nuortentapahtumassa eli Ilta conferencessa, joka oli ihan huippu. Oon ymmärtänyt tässä marraskuun aikana monia juttuja, jotka on taas auttanu mua elämässä eteenpäin. Oikeesti tällä hetkellä oon kyllä niin onnellinen ja kiitollinen kaikesta. Tein myös jotain konkreettista meidän pojan 1-vuotissynttäreiden järjestämiseen ja ostin ilmapalloja, jei! Jostakin se on alotettava. Ehkä jo vähän odottelen lunta maahan ja pitäis jouluvalojakin alkaa laitella ikkunoihin. Marraskuu onkin siitä kiva kuukausi, että on mun synttärit ja mun ja Timon vuosipäivä. Ei kyllä ole mitään hajua juhlistetaanko me niitä jotenkin.


Tekonahkalegginssit - Veljekset Keskinen/Only (uusi) | Neule - Defshop/Vero moda (saatu blogin kautta) | Kengät - Kirpputori/City market | Laukku - Kirpputori/New Yorker

  Sain myös vihdoin tänne blogin puolelle asukuvat, joissa pääsen esittelemään mun pari uutta vaatetta. Nuo tekonahkalegginssit on kyllä ihan älyttömän kivat jalassa. Oon tottunut pitämään vaan trikoolegginsseja ja ajattelin, että nää olis jotenkin nihkeät, mutta ei todellakaan ole! Tykkään myös älyttömästi tästä Defshopilta saadusta neuleesta. Niin ihanan lämmin ja ihanan värinen.
  Syksyssä ja talvessa mä en inhoa mitään niin paljon kuin sitä typerää pimeyttä, koska kuvien ottaminen blogiin kärsii niin pahasti. En tiedä edes mitä mun asukuville käy talvella, kun mun kuvaaja on töissä koko sen ajan, kun pitäisi niitä kuvia ottaa. Viikonloput on ainoat, kun pitäis jaksaa ottaa kuvia. Nämäkin asukuvat otettiin pienessä tihkusateessa ja älyttömän synkässä ilmassa, mutta mielestäni ne onnistui silti ihan kivasti. Et ehkä tästäkin talvesta taas selvitään.

Mitä mieltä asusta? Iskeekö teihin? :)

8 kommenttia:

  1. äh ton neuleen haluaisin itsellenikin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi nätti, eikä mikään älyttömän kalliskaan. :) Löytyy ainakin vielä Defshopin valikoimasta http://www.def-shop.fi/vero-moda-vmtango-long-pocket-cardigan-light-grey-melange.html :)

      Poista
  2. Tosi mukavan näkönen neuletakki, ja istuu sulle mahtavasti! :)

    VastaaPoista
  3. Löysin tänään blogisi ja sulla on kyllä oikein kiva tyyli kirjoittaa , mukavaa lukemista ! 😊 ja ihana neule!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan