Slider

Luottomeikit

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

  En ole mikään meikkien suurkuluttaja vaan ajattelen, että vähemmälläkin pärjää. Oishan se hienoa, että olis hirveä läjä meikkejä, mutta tulisko niitä loppujen lopuks käytettyä? Ja rahaahan meikkeihinkin saa menemään kivasti. Päätin tulla esittelemään teille mun luottomeikit eli ne meikit, joilla loihdin päivittäisen arkimeikkini. Vois tosiaan sanoa, että näissä kuvissa esiintyvät meikit ovatkin melkein koko mun meikkivarastoni. Näiden lisäksi mulla on muutama luomiväripaletti ja jotain muita yksittäisiä meikkejä, joita en käytä arkikäytössä. Harvemmin kokeilen mitään uutta meikkiä vaan aina jos esim. puuteri loppuu, niin ostoskoriin päätyy tuo sama hyväksi todettu Lumenen puuteri.


  Meikkipohjaan käytän Maybellinen Coverstick peitepuikkoa peittämään muun muassa ihon pieniä virheitä, näppylöitä ja tummia silmänalusia. Maybellinen Dream matte mousse meikkivoide on ollu mun lemppari meikkivoide jo monta vuotta. Jotenkin en tykännyt yhtään nestemäisistä meikkivoiteista (en tosin ole sellaisia kokeillut, kun viimeksi yläasteella), kun ne usein jätti ihon tahmeaksi ja myönnän tehneeni yläasteella sen virheen, että ostin liian tummaa meikkivoidetta ja vielä käytinkin sitä! Mun ihossa ei hirveästi peitettävää ole joten tästä matte moussesta tulee semmonen luonnollinen lopputulos ilman tahmaisuutta. Puuterina mulla on Lumenen Natural Code -mattapuuteri, josta oon kyllä tykännyt kovasti. Oon vasta tässä vuoden sisällä alkanut käyttää poskipunaa arkimeikissä, sillä mulla on tosi vaalea iho, niin saan sillä kivasti väriä kasvoihin. Poskipunana mulla on ihan perus H&M:n Make me blush Blusher -poskipuna.

  Silmämeikin tekoon käytän yleensä silmän alapuolelle vähän Rimmel Londonin Soft kohl ihan perus mustaa kajalia. Ripsivärien kanssa mulla on ollu huonoa tuuria, koska jos oon löytänyt jonkun kivan ripsivärin, niin hetken päästä sen myynti lopetetaan, niin mun on täytynyt moneen kertaan vaihtaa sitä mun luottoripsaria. Mulla on aika pienet silmät, niin ripsivärin harjan koolla ja muodolla on väliä, sillä jos esimerkiksi harja on liian iso, niin ripsiväriä menee niin paljon yli. Tällä hetkellä ripsivärinä mulla on MaxFactorin Masterpiece -ripsiväri. Omasta mielestäni mulle sopii hyvin ruskean sävyiset luomivärit, niin tästä Rimmel Londonin Glam'Eyes ruskean sävyisestä luomiväripaletista on tullut lemppari sekä arki- että juhlakäytössä.
  Oon vasta lähiaikoina uskaltanut myös meikata kulmia. Oon aikasemmin jotenkin ajatellut, että näytän ihan hirveältä jos laitan niihin jotain väriä, eikä lopputulos ole ollenkaan luonnollinen. Taas oon mennyt meikkaamisessa sieltä, missä aita on matalin ja käytän tätä samaa luomiväripalettia myös kulmien tekemiseen. Mielestäni sillä tulee luonnollisempi lopputulos kuin esimerkiksi kulmakynällä. Ajattelin kyllä, että vois käydä katsomassa kaupassa kulmien meikkaamiseen tarkoitettujen meikkien tarjontaa, löytyiskö sieltä mitään kivaa ja edullista.

Mitkä on teidän luottomeikit? Löytyykö samoja?

10 kommenttia:

  1. Mulla ei niinkään oo luottomeikkejä, kun haluan kokoajan vaihdella. :D
    Ainoot mitkä oikeesti pysyy, on Isadoran eyeliner, Isadoran zinfandel - huulipuna, rimmelin kulmakynä sekä Lumenen irtopuuteri. Mutta tää oli tosi kiva postaus! Pitänee kokeilla tuota H&M:n poskipunaa sitten, kun nykyinen loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainakin tulee testailtua erilaisia meikkejä! :) Täytyypä tutustua noihinkin meikkeihin! Mua kiinnostaa, että mitä meikkejä muut käyttää jos löytyis vaikka itsellekin joku hyvä meikki sitä kautta. :) Kiva kuulla, että pidit! Se kyllä ajaa asiansa, ei ehkä pysy koko päivää kasvoilla, mutta makso alle vitosen, niin eipä siltä voi paljoa vaatiakaan. :D

      Poista
  2. Mulla on luottomeikkeinä tällä hetkellä Lavera luonnonkosmetiikkaa. Heiltäkin löytyy ihana vaahtomeikkivoide - suosittelen! :) Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä googletella ja kattella! :) Kiitos vinkistä! Kiitos<3

      Poista
  3. Mä käytän kans tota samaa H&M:n poskipunaa, ja oon kyllä tykännyt! :-) Riittävän pigmenttistä, mutta ei kuitenkaan tuu liikaa.

    Just muuten katoin H&M:llä jotain kulmapalettia, jossa oli kolme eri sävyä, vähän luomiväripaletin näköinen. Sellaisella vois olla hyvä tehdä, varsinkin jos tahtoo luonnollisen lopputuloksen :-) Muistaakseni siinä oli aika vaaleat sävytkin, vois hyvin passata sulle! En yhtään muista, minkä hintaista se oli, mutta tuskin mitään överikallista, kun H&M kuitenkin kyseessä :-D Sitä en tiedä, löytyykö Seinäjoen myymälästä sitä, mutta kannattaa tsekata, jos on sinnepäin kulkua :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, ettei kyllä tuu liikaa, kun saa välillä päivän mittaan lisätäkin sitä. :D Okei, täytyy käydä tsekkaamassa! Kiitti vinkistä! :)

      Poista
  4. Itellä on kans ihan luotto meikkinä ollu monta vuotta Dream matte mousse. Ihan paras, luonnollinen ja kevyt lopputulos! :)
    Sulla on tosi kauniita kuvia ympäri blogia. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikeassa kyllä oot, tosi luonnollinen ja kevyt lopputulos siitä kyllä tulee. :) Kiitos paljon kommentista, tulin hyvälle mielelle! :')

      Poista
  5. Mullakin ollut useamman vuoden luottotuotteena tuo Dream matte mousse. Se jättää tosiaan luonnollisen lopputuloksen eikä ole tahmaisa! :) Muut tuotteet on itselle tuntemattomampia, joten oli kiva postaus löytää uusia kokeiltavia meikkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan huipputuote! :) Kiva, että pidit postauksesta ja toivottavasti löytyy mieluisia meikkejä! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan