Slider

Syksyn kirpputorilöytöjä vol. 4

perjantai 27. marraskuuta 2015

On taas tullut aika postata tänne blogin puolelle parhaimpia kirpputorilöytöjä ja mahtui tähän postaukseen mukaan pari muualtakin ostettua juttua. Oon ihan älyttömän innoissani, sillä täällä Seinäjoella sijaitseva Ykkösbasaari -kirpputori muuttaa tässä loppuvuoden aikana uusiin tiloihin teollisuusalueelle ja heille tulee sinne mm. mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti oman pöytänsä myyntiä mobiilisovelluksella. Muutenkin kirpputori tulee olemaan Etelä-Pohjanmaan suurin. Uuden kirpputorin avajaisia vietetään 2.1 ja minä ainakin oon ehdottomasti mukana! En malta odottaa!

Musta on tullut nykyään mekkoihminen ja vedän päälleni paljon useammin hameen tai mekon kuin farkut! Erilaisia mekkoja ja hameita onkin tullut löydettyä kirpputoreilta muutama. Nämä nyt on ihan perusmustia, mutta tykkään älyttömästi. Nämä kaikki itseasiassa ovat alunperin H&m:n mallistoa. Alemmasta tekonahkahameesta maksoin viisi euroa ja ylemmistä 2,50€/kpl.

Koska esimerkiksi tuo musta tekonahkahame on korkeavyötäröinen, niin on täytynyt ostaa lyhyitä yläosia ja tästä tykkään tosi paljon. Tämä ei ollut kirpputorilöytö vaan ostin tämän H&m:tä, mutta en kyllä muista enää hintaa. Oisko ollut alle kympin. Musta ja harmaa onkin kyllä ihan lyömätön yhdistelmä ja tykkäänkin tätä paitaa yhdistää mustan hameen kanssa.

Oon kauan etsinyt ihan perusrentoa collegepaitaa ja tämä paita onkin meidän seurakunnan nuortentyön eli Seinäjoen ILTA -paita, joita oltiin tilattu Ilta conference -nuorten tapahtumaan. Maksoin tästä 35€. Eli myöskään tämä ei ollut kirpputorilöytö. Mulla on tosi vähän mitään tarjoiluastioita, niin pojan 1-vuotissynttäreitä ja muita tulevia juhlia silmällä pitäen ostin tämän metallisen kerrostarjottimen kymmenellä eurolla. Tätä voi muutenkin hyödyntää sisustuksessa eikä vaan tarjoilussa.


Jonkin verran oon taas tehnyt löytöjä pojalle, lähinnä vaatteita ja leluja. Reiman välikausitakin löysin ensi kevääksi viidellä eurolla. Kotona huomasin pesulappua tutkiessani, että tämä oli Reimalta joku mallitakki, mutta toivottavasti laatu on silti hyvä. Muita vaatteita oon taas ostellut muutamalla eurolla ja esimerkiksi tämä vaatesetti maksoi 2,80€ ja on alunperin H&M:n mallistoa. Olin itseasiassa ostanut itse aikaisemmin uutena samanlaisen collegepaidan pojalle, niin nyt on sitten sama paita isommassa koossa. Plasto potkumopo oli kyllä ihan naurettavan halpa, sillä maksoin tästä 3,80€ ja uutena kaupassa nämä maksaa reilu 30€! Olihan tämä jo kulunut, mutta ei se käyttöä haittaa.

2 kommenttia:

  1. Onpas kivoja löytöjä! Erityisesti tykkään noista kahdesta ekasta :-) Ja vähän siisti juttu tuo, että pystyy mobiilisovelluksella seuraamaan myyntiä! :-) Ykkös Basaari on ollut mun lempparikirpputori jo ennestään, ja tämä uutinen vaan lisää sitä. Harmi, etten enää asu siellä, niin ei niin usein pääse käymään Basaarilla, mutta täytyy kyllä käydä aina kun matkustelen sinne päin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, että ne oli sunkin mieleen! :) En oo aikasemmin edes kuullut, että tollanen ois mahdollista missään, mut vissiin joissain vähän isommilla paikkakunnilla on mahdollista. :D Joo on kyllä harmi. :/ Mut toki Tampereellakin on varmasti hyviä kirpputoreja! Ja tosiaan sitten vaan käymään Ykkös basaarilla, kun täällä päin liikut! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan