Slider

1-vuotissynttärit

maanantai 7. joulukuuta 2015

Lauantaina juhlimme poikamme 1-vuotissynttäreitä vähän etuajassa. Olin valinnut teemaksi sinisen eri sävyjä ja mulle niin tuttua tähtikuviota. Ens kerralla ostan servetit jo valmiiksi kauan ennen joulua. Ei mistään meinannut enää löytyä sinisiä servettejä valkoisella tähtikuviolla, kun kaikki jouluservetit oli tullu jo kauppoihin. Minimanissa onneks tajusin katsoa toisen väristen servettien taakse, sillä siellä oli juuri näitä mun haluamia servettejä.
  Oltiin porrastettu juhlien aikataulut niin, ettei kaikki tulisi yhtäaikaa ja hyvin onnistu! Harmitti vaan, ettei kaikki kutsutut päässeet tulemaan, mutta kävi meillä silti ihan kivasti porukkaa. Oon kyllä niin kiitollinen kaikista läheisistä, jotka meidän poikaa kävi muistamassa.♥ Kerran elämässä sitä yhden vuoden täytetään ja pitäähän sitä nyt sit juhlia!
  Nää kuvat on nyt aika ruokapainotteisia, mutta ei nyt paljon muutakaan kuvia ollut, joita tänne blogin puolelle voisi laittaa. Luonnollisesti oon ite pyörinyt kameran takana, joten musta nyt ei kovin paljon kuvia ollut muistikortilla. (Tää bloggaajan ongelma, et pitää aina pyytää joku ottamaan itsestään kuvia jos sellasia haluaa).



Myönnän, että oon juhlien järkkäämisessäkin perfektionisti, mutta siitä oon ylpeä, että yleensä oon antanut suosiolla äidin tehdä täytekakun, mutta tällä kertaa tein sen melkein kokonaan itse. Äiti ammattilaisena vähän autto vaahtokarkkimassan kanssa, koska en oo koskaan sellasta käyttänyt. Itse muuten tykkään sata kertaa enemmän vaahtokarkkimassasta kuin pelkästä sokerimassasta! Kannattaa kokeilla, mikäli ette oo aiemmin kokeilleet! Marenkeja tein myös ensimmäistä kertaa ja siinäkin äiti oli vähän apuna.

Makeiden herkkujen menu:

Täytekakku
Mango-juustokakku
Marengit
Banoffeet muffinivuoissa
Keksiä
Karkkia

Suolaisen ruoan menu:

Pizzaa
Dipattavat vihannekset
Ruisnapit lohimoussella
Patonkia ja Tuc-keksejä tuorejuustolla

Olin juhliin, tarjoiluihin ja koristeluihin itse tyytyväinen ja se on paljon se. Tykkään itse väkertää kaikkea ja laittaa asioita kauniisti esille ja sit joku tosi pieni juttukin saattaa jäädä harmittamaan. Ei nytkään kaikki mennyt ihan putkeen ja heitin muun muassa yhden juustokakun menemään ja tein kokonaan uuden. Eihän tuo meidän poika hirveästi mitään juhlista tai lahjoistakaan ymmärtänyt, mutta kaikki lelut kyllä oli mieleen ja nää pari päivää se onkin viihtynyt niiden parissa. Aina jokaisesta juhlista oppii jotain ja mulle on vaikeaa erityisesti se, minkä verran kaikkia tarjottavia pitäisi olla. Ollaan Timon kanssa nyt pari päivää syöty juhlista jääneitä herkkuja ja alkaa jo oksettaa. Haha. Tykkään kyllä kovasti järjestää juhlia ja on se kaiken sen vaivan ja stressin arvoista!

4 kommenttia:

  1. Ihanat tarjoilut!! Tiesitkö, että sokerimassaa saa myös vaahtokarkin makuisena?

    http://leipurinputiikki.fi/index.php/elintarvikkeet/marsipaani-ja-sokerimassaa/sokerimassa-vaahtokarkin-makuinen-1kg.html

    Tämä on oikeasti hyvää ja tätä saa myös pienempinä pakkauksina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Aijaa eli on siis sokerimassaa, vaahtokarkkimassaa ja vaahtokarkinmakuista sokerimassaa? :D Oon ainakin tuon pakkauksen nähnyt äidillä joskus, mut täytyy laittaa testaukseen sekin. :) Kiitti vinkistä!

      Poista
  2. Oi mullehhan ihan tulee nälkä näitä kuvia katellessa! :P Löysin muuten itse kinuskikissan sivuilta tuosta bannoffeesta puoloffee version. Siinä siis banaani korvattiin puolukoilla. Kirpeän ja makean yhdistelmä on siinä tosi hyvä! Kantsii joskus kokeilla.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se on hyvin mahdollista. :D Joo mä oon joskus myös kuullut puoloffeesta, vois joskus kyllä kokeilla! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan