Slider

Torstai kanssani

lauantai 23. tammikuuta 2016

klo. 02:06 Herään pojan itkuun ensimmäisen kerran. Mun rytmihän vois olla vähän parempi, sillä oon itse saanut unta vasta puoli yhden aikoihin...

klo. 02:11 Poika nukahtaa äkkiä uudestaan joten eikun itsekin nukkumaan.

klo. 05:01 Ja toinen herätys. Onneks saan pojan nukkumaan muutamassa minuutissa.

klo. 05:30 Mä en saakaan niin helposti enää unta ja poikakin herää jo uudestaan. Taas uusi nukutus.

klo. 05:40 Saan itsekin unen päästä kiinni.

klo. 05:55 Poika herää, eikä enää edes vaikuta väsyneeltä. Että juu, tänään aamu alkaakin vissiin aikaisin muutaman tunnin yöunilla. Ei auta ku nousta ylös. Harvemmin herätään ennen ku Timokaan ehtii heräämään töihin.klo. 06:05 Laitan pojan leikkimään lattialle ja käyn laittamassa pesukoneen päälle.

klo. 06:35 Meen tekemään omia aamutoimia ja etsin itselleni mahdollisimman rennot kotivaatteet.

klo. 06:48 Valmistan meille aamupalaa; Pojalle puuroa ja itselleni paistan kananmunaa leivän päälle.

klo. 07:15 Meen makoilemaan sänkyyn, kun nukutaan tällä hetkellä olohuoneessa. Selailen eri somet läpi, mutta eihän siellä ole oikein mitään uutta, kun oon puolen yön jälkeen viimeks käyny.


klo. 07:45 Että mä vihaan talvea, kun ei meinaa ikinä muistaa laittaa autoa lähtökuntoon. Meen siis laittamaan auton lämmitykseen jos sattuis, että ehditään tänään muskariin. Voi toki olla, että poika nukkuu päikkäreitä just sillon. Autohan oli tietysti ainakin 20cm lumen peitossa. Onneks lumi sentään oli kevyttä puuterilunta, niin sen putsaamiseen ei kauaa mennyt.

klo. 9:40 Nukuin sitten puolentoista tunnin päikkärit ja heräsin vähä liian myöhään. Nautin silti siitä, että pystyn nukkumaan yhtä aikaa pojan kanssa, sillä muuten olisin ollu aika väsyny. Tuli hirveä kiire sinne muskariin. Yritin siinä kiireessä etsiä itselleni vaatteita ja meikata.

klo. 9:55 Herätän pojan ja puen hänet. Ja yllättäen kiireellä.
klo. 10:14 Ja valmis! Ollaan autolla lähössä. Muskari alkaa minuutin päästä. Kiva!

klo. 10:20 Huh, ehdittiin aloituslauluun sentäs! Muskari meni ihan hyvin, vaikka eihän tuo poika enää malttais paikallaan pysyä.

klo. 11:20 Kotona! Syödään lounasta. Muistan, että pyykit on koneessa. Laitan ne kuivamaan.

klo. 12:30 Pakkaan vaunut mukaan ja lähdetään käymään Seinäjoki areenalla, kun siellä on opinlakeusmessut, jossa on mahdollisuus tutustua lähinnä toisen asteen oppilaitoksiin tai korkeakouluihin. Eihän siellä sen takia hirveästi mulle mitään ole, kun oon jo käyny lukion ja mulla on korkeakoulututkinto, mutta kävin hakemassa esitteitä ylemmästä amk-tutkinnosta, avoimesta yliopistosta ja löysin mä Arjessa Oy:n pöydän, jossa ois mulle työpaikkoja. Oon vähän miettinyt, että jossain vaiheessa elämää vois jatkaa ylempään amk-tutkintoon sosionomin ammattia, jossa opiskelut painottuis enemmän hallintoon, kehittämiseen ym. esimiesjuttuihin tai sitten oman mielenkiinnon mukaan vois opiskella avoimessa yliopistossa esimerkiksi psykologiaa tai sosiaalitieteitä. Jäin miettimään asiaa. Jääköön ne vielä haaveiksi.

klo. 14:00 Tultiin kotiin. Timo oli meitä vastassa, kun se oli tänään tullut aikasemmin töistä. Vaihdellaan kuulumisia.

klo. 15:20 Laitetaan Timon kanssa yhdessä ruokaa. Namnam! Samalla luen päivän postin. Eipä nyt oikeastaan mitään muuta ollut ku mainoksia, mutta oon tarjoushaukka, niin siks ne on niin mielenkiintosia!


klo. 17:00 Ruoan jälkeen siivoilen meidän kotia. Tällä hetkellä meillä kotona on kyllä aika kaaosta, kun makkari on kokonaan pois käytöstä remontin vuoksi.

klo. 17:40 Meen Timon viereen sohvalle ja kattelen kun Timo pelaa jotain uutta peliä. Se vaikutti kivalta ja sellaselta, mitä itsekin voisin pelata. Eipä mulla sen pelin nimi edes jääny päähän.

klo. 18:00 Teen pojan kanssa majaa ja luetaan kirjoja. Haha, oli niin hauskaa seurata, kuinka innoissaan poitsu oli siitä majasta.

klo. 19:30 Poika saatu nukkumaan joten Timon kanssa sohvalle ja salkkarit, vähän The voice of Finlandia välissä ja sitte Poliisit! Että rakastan tota poliisit -sarjaa ja noiden poliisien jutuille saa aina nauraa. Siinä on sitä paitsi mukana Seinäjoenkin poliisit, niin sitä on hauska seurata myös siks, kun on tuttuja maisemia.
klo. 21:05 Treenailua mm. kahvakuulalla. Yritän aina sillon tällöin tehdä kotona treeniä. Oon kattellu netistä kaikenlaisia liikkeitä ja yhdistelly niitä ja tehny "oman ohjelman". Kesäkuntoon 2020! Laitoin spotifyn päälle ja fiilistelin hyvää musiikkia. Sillä hetkellä listalta tuli mm. Karri koiraa ja JVG:tä.

klo. 21:30 Istahdan koneelle ja kirjottelen esimerkiksi tätä postausta ja sitten käyn lukemassa uusia blogipäivityksiä. Tsekkailin myös lisätietoa Tampereen yliopiston tarjoamista kursseista avoimessa yliopistossa, joita vois Seinäjoella opiskella.

klo. 22:05 Pitäis suihkussakin käydä, näääh, ei vielä jaksa.

klo. 22:50 Lopulta saan itseni suihkun kautta sänkyyn. Kattelen youtubesta videoita, selailen kännykkää ja jutellaan Timon kanssa. Nukahdan taas puolen yön jälkeen.

Tällanen oli mun tämän viikon torstai ja aika perusarkea tällä hetkellä. Joskus ollaan koko päivä kotona, mutta en mä kovin montaa päivää peräkkäin jaksa olla vaan kotona et usein käydään esimerkiksi kaupoilla. Oon kyllä niin tyytyväinen siihen, että pojan kanssa on niin helppo liikkua, niin siks otan siitä kaiken irti. Tälläsista postauksista pääsee vähän enemmän sisälle bloggaajan elämään ja arkeen joten toivottavasti tekin tykkäätte näistä! :) Myös tällaisen postauksen kuvat ovat enemmän arkisia, eikä niin tarkkaan suunniteltuja, mitä yleensä mun postauksissa on totuttu näkemään. Itse ainakin tykkään kovasti näitä toteuttaa sillon tällöin, vaikka nää viekin aika paljon aikaa. :)

4 kommenttia:

 1. Ihan mukavan kuuloinen päivä lapsen kanssa. Olisikohan kuitenkin sinun itsesi syytä mennä myös iltaisin ajoissa nukkumaan. Liian monella menee pikkulapsiaikana unirytmit niin sekaisin, että joutuvat uupumisen vuoksi jäämään sairauslomalle kun menevät töihin. Tiedän muutaman, jotka ovat ensin sinnitelleet huonolla unella, mutta töissä ei jaksa ellei nuku. Tämä on ihan ystävällinen neuvo😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeassa! Rytmin muutos olis paikallaan ja oon sitä yrittänytkin! Yleensä en vaan saa unen päästä kiinni vaikka menisinkin sänkyyn aikasemmin. Sitte turhaudun siihen pyörimiseen ja alan räplätä kännykkää, mikä nyt ei ainakaan helpota tilannetta. :D mut eiköhän tämä tästä pikku hiljaa! Kiitos neuvoista! :)

   Poista
  2. Oon kyllä samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, mutta koska omassakaan unirytmissä ei kauheasti ole kehumista (enkä ole edes äiti), niin taidan vain tsempata ja toivottaa jaksamisia, vaikka tuleekin nukuttua vähän :D

   http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

   Poista
  3. Kiitos Kiia tsempeistä! :) Oon mä tässä parissa päivässä jo saanut muutettua niin, että oon nukahtanut ennen puolta yötä! Jaksamisia myös sulle ja muutahan ihmeessä sinäkin unirytmiäs vähän paremmaksi. :) Hyvät yöunet on kyllä tärkeitä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan