Slider

Uusimmat kirpputorilöydöt pojalle vol. 6

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Oon taas kierrellyt aktiivisesti kirpputoreja. Itselleni en ole löytänyt mitään (paitsi valokuvakehyksen sekä uudet verhot), mutta pojalle olen ja tähän kokoan taas parhaimmat löydöt. Melkein kaikki olen löytänyt Ykkösbasaari -kirpputorilta, mutta tamburiinin löysin Lakeuden shoppikselta sekä marakassit Vanhankylän ullakolta. Kävin tuossa eilen taas Ykkösbasaarilla ja Ullakolla, mutta sillä kertaa en löytänyt mitään. Joten en mä todellakaan aina löydä mitään, vaikka hyviä löytöjä teenkin usein.

Kahdet täysin uudet Next -merkkiset collarit yhteensä 10€. Näissä oli vielä hintalaput paikoilla ja googlettelin netistä, että uutena nämä maksaa n.20€ joten oli siis hyvä löytö. Tosi usein googlettelen hintoja, jotta tiedän etten ole ostamassa käytettynä mitään ylihinnalla ja muutenkin on kiva tietää tavaran arvo uutena.

Newbien t-paita 1,20€. Kappahlin Newbie -merkki on edelleen yks mun suosikeista. Meillä mennään vielä tällä hetkellä bodeilla, mutta oon miettiny, että ehkä kesällä siirrytään t-paita-housut -yhdistelmään.


H&M:n pitkähihainen paita 1,20€. Edelleen mua viehättää kyynärpaikat ja taskut.

Oon taas jonkin verran ostellut leluja. Koska poika nauttii musiikista ja muskarissakin tykkää erilaisista soittimista, niin oon ostanut tamburiinin 2€ sekä marakassit 2€. Sen lisäksi toi rattilelu on kyllä tullut yhdeksi pojan suosikkileluksi. Siitä maksoin 4€. Yritän ostaa leluja mahdollisimman vähän, koska oikeasti lapset eivät loppujen lopuksi hirveän suurella lelumäärällä tee mitään. Tällä hetkellä meillä ei ole edes kaikkia leluja esillä. Vaihdellaan leluja sen mukaan, mistä poika on sillä hetkellä kiinnostunut ja osa laitetaan sivuun ja otetaan taas myöhemmin esille. Mulle tärkeää leluissa on se, että ne ovat lapsen ikätasolle ja että ne kehittää esimerkiksi lapsen motorisia taitoja tai silmän ja käden yhteistyötä. Ja tietenkin se, että lapsi itse nauttii leikkimisestä! Yritänkin siksi valita mahdollisimman monipuolisia leluja ja miettiä, minkä tyylisiä leluja meiltä puuttuu. Tällä hetkellä etsinnässä on lorupussi ja jos vaan löydän netistä kuvia ja loruja, niin teen sellaisen itse.Näitä jo ehdinkin hehkuttaa Instagramissa. Löysin nimittäin Niken valkoiset tarralenkkarit pojalle kevääksi/kesäksi. Maksoin näistä 5€. Kyllä oli niin tyylikkäät jalassakin! En malta odottaa, että saan nää laittaa pojalle jalkaan. Tule jo kevät!

Myös pojan vaatekaappi kaipaa uusia vaatteita kevääksi ja kirpputoreilta ei kuitenkaan kaikkea löydä, niin pitäis käydä joku päivä kaupungilla shoppailukierroksella. Ainakin housuja, t-paitoja ja sukkia pitäis ostaa ja joku välikausihaalari. Kattelin tuossa Facebook-kirpputoritkin läpi, mutta ainakaan vielä ei löytynyt mieleisiä vaatteita tai sitten hinta ei mielestäni ollut kohdillaan. Mutta ehkä tosiaan käväsen siellä kaupungilla joku päivä ja ostan samalla itsellenikin jotain vaatteita kevättä varten.

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä: kevät voisi jo tulla! Ihanat Niken kengät todella :) Kirpparilta tekee kyllä loisto löytöjä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo odotan kyllä innolla kevättä ja nyt onkin ollu tosi ihania säitä, kun aurinko on paistanu! :) Joo välillä kyllä löytyy tosi hyvin! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan