Slider

Rennompi asu

sunnuntai 21. helmikuuta 2016
Farkkupaita - Ullakko Kirpputori/H&M | Valkonen paita - Gina tricot | Kengät - Nahkapaikka | Pipo - Seinäjoen Ilta | Legginssit - H&M

  Mulla on tällä hetkellä yks luottoasu, jota vähän muuntelemalla saa joko rennon tai vähän tyylikkäämmän. Tässä näätte tästä asusta sen rennomman version. Tyylikkäämmän version asusta saa vaihtamalla kengät nilkkureihin tai korkkareihin ja jättämällä pipon pois ja lisäämällä esimerkiksi korvakorut tai jonkun korun kaulaan. Toki näin talvella lisään asuun vielä takin päälle, mutta halusin, että asu näkyy kokonaisuudessaan niin näistä kuvista jätin takin pois. Vielä en todellakaan tarkene pelkällä farkkutakilla! Tämän asun takia muistin, kuinka paljon tykkäänkään farkkupaidoista. Niin rakkautta.♥ Omasta mielestäni myös tuo viininpunainen sopii täydellisesti farkunsinisen kanssa.
  Mun pitäis pikku hiljaa täydentää mun vaatevarastoa, kun kevätkin on pian tulossa. Mulla on edelleen ostamatta mustat farkut sekä lyhyempiä pitkähihaisia korkeavyötäröisten hameiden kanssa tarttisin lisää. Muuten oon kyllä tyytyväinen siihen, että laitoin synnytyksen jälkeen melkein kaikki vaatteet kirpputorille ja uusin vaatevaraston täysin. Mulla ei nimittäin sen jälkeen ole ollut kuin pari sellaista vaatetta, jota en ole oikeastaan käyttänyt ja nekin lähinnä sen takia, kun ei ole ollut yläosia niiden kanssa. Ennen mulla nimittäin oli vaatekaappi täynnä sellaisia vaatteita, joita en käyttänyt juuri koskaan. Olin suurimman osan vielä ostanut kirpputorilta halvalla. Nykyään mietin jopa kirpputorilla ollessani, että tuunko oikeasti tarttemaan sitä vaatetta, vaikka se kuinka maksais pari hassua euroa.

Mut mitä tykkäätte asusta? :)

2 kommenttia:

  1. Tää asu on ihan rento ja vitsit mä tykkään noista kengistä! :)) ja hei, tosi kiva kun tulit kirjoittamaan blogiini kommentin niin löysin myös tämän sun blogin! On aina mukavaa löytää bloggaajia samalta paikkakunnalta. Tai no itse asun Lapualla, mutta ymmärrät pointin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!♥ Joo se on kyllä totta, itsekin tykkään seurata samalta tai lähipaikkakunnilta olevia bloggaajia, kun paikat on tuttuja ja muutenkin. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan