Slider

Jatka lausetta x18

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Näin tätä postausta parissa blogissa ja ajattelin, että pitääpä ottaa nuo "kysymykset" ylös ja tehdä kans tämä postaus. Noooh, nyt näitä postauksia onkin melkein jokaisessa blogissa joten lukekaa nyt vielä nämä munkin vastaukset näihin lauseiden alkuihin. Kyllä tuntuu, että tekniikka ei ole yhtään mun puolella tässä bloggaamisessa. Jostain syystä en saa tähän koneeseen kuvanmuokkausohjelmaa ladattua suomen kielellä, vaikka kyseisen ohjelman saa suomeksi. Onneksi oon käyttänyt sitä ohjelmaa niin paljon, että muistan ulkoa missä mikäkin nappula on. Toisekseen jostain syystä tämä ei näytä esikatselukuvissa niitä pikkukuvia, vaan täytyy jokainen kuva painaa erikseen auki isoksi, jotta näkisin mistä kuvasta on kyse. Tämä hidastuttaa huomattavasti bloggaamista. Pitääpä perehtyä vähän tarkemmin (tai paremminkin huikkaan Timon katsomaan, että mikä tässä on vikana). Mutta nyt niihin lauseisiin:

En ymmärrä... kaksinaamaisia ihmisiä. Et miten joku kykenee päin naamaa esittämään ja sanomaan aivan toista, kun sitten selän takana puhutaan pahaa. Mitä siitäkin hyötyy?

Seuraavaksi ajattelin... tehdä tämän postauksen valmiiksi ja vihdoin siirtää kuvat vanhalta koneelta tänne uudelle koneelle, niin onnistuisi tämä postausten tekeminenkin vähän helpommin.

Viimeaikoina... oon kärsinyt kylkikivusta. Hirveää nukkua, kun hyvää asentoa ei meinaa löytyä kivun takia!

En osaa päättää... nopeasti vaikeita asioita. Pystyn kyllä tekemään päätöksen, mutta saatan jäädä miettimään, että oliko se sittekään oikea.

Muistan ikuisesti... sen, kun sanoin alttarilla "tahdon" elämäni miehelle.♥ Oman lapsen syntymä ei myöskään unohdu koskaan.


Päivän paras juttu... on ehdottomasti ystävän lapsen 1-vuotissynttärit, jonne kohta suunnataan.

Noloa myöntää, mutta... mun englanninkielentaitoni on ihan surkea! En ole ikinä ollut englannissa hyvä, mutta nyt kun en ole sitä käyttänyt, niin hyvä että osaan oman nimeni sanoa! Tääkin on sellanen, että jos saan miettiä, niin osaan kyllä kertoa, mutta jos joku yhtäkkiä esim. kadulla tulee mun nimen kysymään englanniksi, niin menen sata varmasti lukkoon.

Viikko sitten... taisin vaan pitää kotipäivää sängyssä makoillen.

Kaikista pahinta on... se, kun ihmiseltä puuttuu empatiakyky eli kyky asettua toisen ihmisen asemaan ja miettiä miltä toisesta tuntuu.

Salainen taitoni on... Yksityiskohtien muistaminen ja älyttömän laaja biisien ulkoamuistamiskapasiteetti aivoissa. Onko tuo edes sana? No nyt ainakin on. Haha.

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... pahuuden poistaminen maailmasta kuten sodat ja nälänhätä.

Takki - Kirpputori/Kappahl | T-paita - H&m | Hame - Kirpputori/H&m | Kengät - Kirpputori/Vagabond

Minulla on pakkomielle... siihen, että jokaisella tavaralla on oma paikkansa ja muutenkin, että tavarat ovat järjestyksessä.

Söin tänään... nektariinin aamupalaksi.

Ärsyttävintä on... kun aika loppuu kesken! Paljon ois tehtävää, mutta liian vähän aikaa!

Tekisi mieli... mennä kylpylään lämpimään veteen lillumaan ja rentoutumaan.

Minusta on söpöä... kun vanha pariskunta pitää toisiaan kädestä kiinni kävellessään.♥

Hävetti... kun oon möläyttänyt jotain tyhmää. En ole sellanen ihminen, joka olis aina äänessä varsinkaan suuressa väkijoukossa ja herkästi mua sitten hävettää, jos sanon jotain omasta mielestäni typerää, kun vihdoin avaan suuni.

Olenko ainoa, jonka mielestä... Lauri Tähkän - Morsian biisi on hyvä?

10 kommenttia:

 1. Mäkin muistan välillä jotain ihan älyttömiä yksityiskohtia ja juttuja.. Se vaan että nää jutut ei oo mitenkään hyödyllisiä vaan ihan turhia ja tää asia koskee vaatteita :D Muistan tarkalleen mitkä vaatteet mulla oli päällä kun erottiin ensimmäisen poikaystävän kanssa ja siitä on jo varmaan yli viisi vuotta.. Muistan myös mitkä vaatteet mulla oli päällä kun näin nykyisen poikaystäväni ekaa kertaa ja siitäkin on jo noh KAUAN :DD Saispa tän muistikapasiteetin hyödynnettyä johonkin hitusen tärkeämpään asiaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo vähän samaa mulla. :D Hauskaa, että sitä kiinnittää huomiota kaiken maailman juttuihin. :D Ois ollu kyl kiva, että esim. koulussa ois jääny enemmän päähän jotain muutakin kuin joku epäoleellinen yksityiskohta. :'DD

   Poista
 2. Morsian on kyllä ehdottomasti parhain kesähitti, joka on tänä kesänä ilmestynyt! :-D Soi repeatilla täällä lähes 24/7! Ja voin niin samaistua tuoton englannin puhumiseen (tai oikeammin puhumattomuuteen), meen aina ihan kipsiin, jos joku puhuu mulle englantia, vaikka teoriassa ehkä osaankin sitä jotenkin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä tosi hyvä! Oon mä ennenkin kuunnellut Lauri Tähkää, ainakin jotain sen biisejä, mutta tää kyllä on ehdottomasti sen paras biisi! :) Joo se on kyllä tosi inhottavaa, kun joskus multakin ollaan tultu kysymään neuvoa kadulla englanniks, niin en vaan osaa, vaikka haluaisinkin auttaa. :( Teoriassa itsellä menee kans vähän paremmin, mut puhuminen on haastavaa. :D

   Poista
 3. Mua ei ainakaan haittaa, vaikka tää lauseittenjatkamispostaus löytyykin jo muutamasta blogista, näitä on nimittäin hauska lueskella :D On jotenkin mielenkiintosta, miten erilaisia vastauksia eri ihmiset näihin kirjottaa! Ja awws, munkin sydän aina sulaa, kun vanhemmat ihmiset kulkee käsikkäin kaduilla! Haluisin olla vanhana samanlainen - että sitä rakkautta riittäis koko elämän ajalle ja että 80-vuotiaanakaan ei haluaisi päästää rakkaimman kädestä irti! <3 :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, ettet ainakaan sinä oo vielä kyllästyny näihin. :D Se on kyllä totta, kun itsekin oon lueskellu näitä, niin kivan erilaisia vastauksia löytyy. :) Itsekin yritin vastailla vaan sen mukaan, mitä ekana tuli mieleen. :D Niinpä, se on kyllä jotain tosi hellyyttävää.♥

   Poista
 4. Tosi kauniita kuvia susta ja aivan ihana asu! Musta ja harmaa sopii niin kivasti yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heli ihanasta kommentista! <3 Musta ja harmaa yhdessä miellyttää kyllä munkin silmää.:)

   Poista
 5. Mie muistan vieläkin ala-asteen aikaisten luokkakavereiden syntymäpäivät. Siis sellaistenkin henkilöiden, joiden kanssa ei ole nähnyt ala-asteen jälkeen. Nuori olen mutta on siitäkin jo 10-15 vuotta, joten olishan sen tiedon voinut korvata ajan kuluessa jollain hyödyllisemmällä... :D Morsian on miustakin hyvä biisi! Ja hei, tosi kiva asu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, myönnän ettet oo ainoa! :D Nyt kun oikeen aloin miettiä, niin aika monen syntymäpäivän muistan, vaikken oo tekemisissäkään enää.:D Se on kyllä tosi hyvä biisi! :) Kiitos paljon Essi! :')

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan