Slider

Pojalle vaatteita Zarasta

perjantai 3. kesäkuuta 2016

  Oon nyt löytänyt uuden lempparikaupan lastenvaatteita ajatellen, nimittäin Zaran. Joskus tuossa maaliskuussa Zara avasi nettikaupan. Eksyin katsomaan lasten vaatteita ja huomasin niiden olevan suht edullisia, erikoisia ja mun makuuni. Suurimman osan pojan vaatteista edelleen ostan kirpputoreilta, mutta tuntuu, että kohta 1½-vuotiaalle pojalle ei meinaa löytyä hyväkuntoisia ja mun tyylisiä vaatteita kirpputoreilta. Tein siis poikkeuksen ja laitoin Zaralle tilauksen tuossa huhtikuussa ja todella tyytyväinen olen ollut.

  Nämä t-paidat oli tosi hienoja ja niin kuin tuosta ylemmästä kuvasta näkyy, niin esimerkiksi alarivin paidat ovat kaikki samoja, mutta eri väreissä. En muista tarkalleen näiden hintoja enää, mutta oisko näiden hinnat pyörineet jossain 3.95-4.95€/kpl eli todella edullisia siis.

  Tykkäsin myös kovasti Zaran housuista, sillä sieltä löytyi myös vähän erikoisempiakin housuja, mutta myös perus collegehousuja. Mun lempparit on nämä vasemmanpuoleiset harmaat vähän farkun näköiset housut, jotka maksoi 9,95€. Siniset ja harmaat peruscollarit taas maksoi 6.95€/kpl.

  Tää huppari oli niin kiva, että tääkin oli pakko klikata ostoskoriin. Hintaa tällä tais olla joku 12,95€.

  Tämä "sadetakkikangasta" oleva takki oli oikeastaan heräteostos, sillä tämä oli puoleen hintaan. Oikea hinta tälle oli 24.95€ ja maksoin tästä 12,47€.

  Jos yks huono puoli pitää sanoa Zaran nettikaupasta, niin se, että koot ovat aika usein loppu ja mäkin odotin reilun viikon tiettyihin housuihin lisää kokoja ennen kuin tein tilauksen. Näitä kokoja ei kuitenkaan sitten tullut, niin jouduin jäämään ilman näitä haluamiani housuja. Sivuilla kuitenkin vaihtuu vaatteetkin tosi nopeaa ja nyt kun kävin sivustolla uudestaan, niin näitä kaikkia vaatteita ei enää edes ole sivustolla saatavissa ja tilalle oli tullut lisää mielenkiintoisia vaatteita. Kannattaa kyllä ehdottomasti käydä tutustumassa Zaran valikoimaan tästä linkistä. Jos ei lasten vaatteita niin esim. naisten ja miesten vaatteitakin löytyy paljon. Niin ja tää ei ollut millään lailla maksettu mainos. :)

4 kommenttia:

 1. Yooo! Pakko kommaa:D Tietyn malliston/sesongin tuotteita sisäänostetaan tietty määrä, riippuen onko rullaava eli koko vuoden tuote vai kampanja. Sen takia ne osasta loppuu, jostai saatetaa tehä uudelleen ostoja mut jotku myy loppuu eikä uutta täyttöä tuu. Varsinki sesonkituotteissa nopeus on valtti✌️ T. Minä joka ikäväkseni oon näköjää myyjä vapaa-ajallaki:-(
  Mut mielettömän hyvännäkösiä vaatteita! Hirveen edullisia kans!! Parhaimman näkösiä mitä oon missää nähny:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, no selvensi kyllä tämä. :D Inhottaa vaan, kun pitää olla niin nopea. :( Mä niin harvoin tilaan nettikaupoista muutenkaan mitään vaatteita, niin siks oli niin outoa, kun monista vaatteista oli koot loppu, eikä lisää tuntunu tulevan. No mut kiva, että tulit myyjänä kertomaan miten asiat menee. ;D Joo ne oli kyllä tosi kivoja ja mua yllätti niiden hinta, koska jotenkin oon ajatellu, että Zaran vaatteet on kalliita. ;o Laadusta en sitten tiedä, mutta ainakin tähän asti on ollu hyviä. :D

   Poista
  2. Mulleki tuli iha yllätyksenä miten edullisia naistenki vaatteet siel on! Ne näyttää paljon kalliimmilta ja on ne parempaa laatuu ku HM tai meidän, lastenvaatteista en osaa sanoa mut naisten ainaki:-)

   Poista
  3. Okei, täytyy tutustua paremmin naisten vaatteisiin myös.:) Selasin vaan nopeasti niitä, kun en sillä hetkellä itse tarvinnu mitään. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan