Slider

Mul on kaks pauhaavaa sydäntä

sunnuntai 18. syyskuuta 2016
Huppari - Kirpputori/Mama licious | Kengät - Kirpputori/Nike | Kaulahuivi - New Yorker
 
  Syksyn tullen mun päälle valikoituu usein viininpunaista edes jossain muodossa. Tällä kertaa uutuutena on New Yorkerista ostettu tuubihuivi, jonka ostin meidän Helsingin reissulta tuossa elokuun lopulla. Oon niin ihastunut tähän äitiyshuppariin, sillä tää on tosi lämmin ja siksi sopii syksyyn niin hyvin. En ikinä raaskis laittaa äitiysvaatteisiin hirveästi rahaa, mutta tämän löysin kirpputorilta kahdeksalla eurolla, niin en malttanut jättää ostamatta. Tämä huppari onkin päätynyt mun päälle tosi usein ja sotkin sen yks päivä kynsilakallakin enkä saanut vielä sitä pois. Onko ideoita, millä sen saa pois? Oon yrittänyt alkoholilla ja Fairylla, mutta niillä en ainakaan vielä saanut tahraa irtoamaan. Niken lenkkarit on mulla usein jalassa, koska ne on niin kevyet ja mukavat. Oon kyllä kaivanut mun nilkkurit vaatehuoneesta kesäkenkien tilalle joten eiköhän niitäkin tule käytettyä.
  Tämä viikonloppu on mennyt sairastellessa ja remontin parissa. Mulla meinaa flunssa iskeä taas. Pari viikkoa sitten mulla oli vähän kurkku kipeä, mutten sairastunut sen pahemmin. Nyt kuitenkin tuntuu, että taitaa flunssa iskeä kunnolla päälle. Tyhjensin mä lauantaina Vanhankylän Ullakko -kirppikseltä mun pöydänkin, jota pidin parisen viikkoa. Mulla oli siellä omia tavaroita ja mun vanhempien tavaroita ja hyvin meni kaupaksi. Parilta viikolta sainkin reilu pari sataa euroa, vaikka hinnat olikin lähinnä muutamia euroja ja muutama kalliimpi juttu joukossa. Pääsin ainakin ylimääräisestä tavarasta eroon! Nyt kuitenkin lähden alottamaan pojalle iltatouhuja, jotta saadaan hänet nukkumaankin tälle päivälle.

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa♥

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu! Jotenkin tavanomaisuudessaankin tää postaus oli tosi ihana. Toivottavasti paranet pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi kommentistasi! Piristi päivää! :) Joo sitä mäkin toivon, koska tää taaperon kanssa kotona oleminen näin huonolla ololla ei oo mitään kivaa. :D Mut kai tää tästä. :)

   Poista
 2. Mulla on tuo sama huppari harmaana ja se on ihan surpekiva! Tykkäisin kyllä enemmän tuosta sinun sinisestä, mutta kun itsekään en oikein raaski käyttää äitiysvaatteisiin rahaa, niin tyydyn muiden vanhoihin. :D Ihana masu sinulla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tää kyllä on ehdottomasti yks lempparipaidoista! :) Heh, sama! Ei voi aina väriä sit valita, kun käytettynä ostaa/saa. :D Kiitos♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hih, kiitos kovasti.♥ Onhan se tollanen kiva pallo jo :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan