Slider

Baby shower

keskiviikko 16. marraskuuta 2016

  Tuossa yks lauantai mut yllätettiin ihan totaalisesti. Olin mä jotain aavistellut ja tiennytkin, että mulle ollaan järjestämässä baby showereita, mutten kyllä yhtään tiennyt, että milloin. Täytyy kyllä sanoa, että Timo oli todella hyvin juonessa mukana, enkä edes epäillyt mitään! Kyllähän Timo vähän enemmän siivos, mitä normaalisti, mutta mulle meni täysin läpi myös se, että käytiin kaupungilla shoppailemassa, koska "mä tarttisin pitkähihaisia paitoja" ja tiedän, että Timo on niistä kauan puhunut. Ruokakaupassa piti myös käydä. Joten samalla, kun me oltiin kiertelemässä kauppoja, niin Timo oli jättänyt terassille meidän kotiavaimen, niin että mun äiti ja ystävät pääsi sisään järjestämään mulle yllätysjuhlia. Timo osas kyllä aikatauluttaakin kaikki niin hyvin, ettei itselle tullut missään vaiheessa sellaista fiilistä, että meillä ois kiire jonnekin. Oon sitä paitsi ollut varmaan kotiin tullessa niin nälkäinen tai keskittynyt jonnekin aivan muuhun, etten ole huomannut pieniä yksityiskohtia, jotka oli vähän epäilyttäviä, kuten äidin auto parkissa meidän lähellä tai hirveää määrää kenkien jälkiä lumessa meidän etupihalla.


  Menin meidän pojan kanssa ensimmäisenä sisälle ja keskityin opettamaan meidän pojalle, että kengät riisutaan eteiseen, eikä lähdetä juoksemaan pitkin asuntoa ja samalla mun äiti ja ystävät olikin jo valmiina huutamaan "yllätys". Olin niin hämmentynyt tästä, etten oikeen tiennyt miten päin olla. Meidän koti oli koristeltu niin kauniiksi punaisin ja sinisin ilmapalloin ja serpentiinein. Pöytä oli täynnä kaikenlaisia herkkuja, mitä ystävät oli joko tuonut tai leiponut ja lisäksi lipaston päällä odotti upea vaippakakku. Keskityin aluksi vaan ottamaan valokuvia, koska olin tosiaan niin hämmentynyt, etten mennyt syömään vaikka moneen kertaan kehoitettiin. Haha. Perus bloggaaja - valokuvat ensin! Pitihän tämä ikuistaa.


  Mun ystävät oli tosiaan vaippakakun lisäksi ostaneet mulle lahjaksi lahjakortin Intialaiseen päähierontaan. Sen lisäksi mulla oli tehtävänä silmät sidottuina arvata vauvoihin tai äitiyteen liittyviä tavaroita pelkästään koskemalla niihin. Aika hyvin arvasin, vaikka joidenkin tavaroiden nimet oli vähän hakusessa kuten liivinsuojukset. Mutta kyllä mä niistäjät ja tuttinauhat arvasin! Sain palkinnoksi tästä suorituksesta semmosen selviytymispakkauksen, jossa oli mm. nenäliinoja, Vauva-lehti, suklaata (sekä mulle että Timolle oma levynsä), karkkia, kasvonaamiota ym. Oli vieraillekin jotain tehtävää, sillä he saivat arvuutella tulevan vauvan sukupuolta, syntymäaikaa, mittoja ja mahdollisia nimiehdotuksia. Saadaan katsoa nämä arvaukset sitten vauvan synnyttyä.

  Mun sanat ei edes riitä kuvaamaan sitä kuinka kiitollinen olen näistä juhlista ja siitä, kuinka ihania ihmisiä mun ympärillä on! Olin todella otettu ja kiitollinen siitä, että joku näkee näin paljon vaivaa järjestääkseen mulle ja vauvalle jotain tällaista näin isoa! Eikä edes mistään velvollisuudesta vaan sen takia, että haluaa osoittaa mulle, kuinka tärkeä olen. Iso kiitos siis, kun en muuta osaa vieläkään sanoa.♥

12 kommenttia:

 1. Oi miten ihanilta baby shower juhlilta näyttää!♥ Niin ihana yllätys :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä aivan ihanat.♥ Ystävät oli kyllä panostanu ja ihana yllätys oli kyllä! :')

   Poista
 2. Ihanat babyshowerit ollut sulla ♥Kiva,kun teit tästä postauksen. Voimia loppuodotukseen! Pian se pikkuinen on jo maailmassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ystävät oli kyllä järkänny ihanat vauvakutsut♥ Kiitos paljon! Ei malttais enää odottaa♥ :')

   Poista
 3. Kuulostaa ihan huikeelta, et sutkin onnistuttiin yllättämään Baby Showereilla! Kesän lopussa myös mä pääsin yllättämään yhden kamun hänen vauvakutsuillaan, ja oli kyllä huikeet juhlat. Jokaisen tulevan äitin pitäis kyllä saada just tuollaset onnistuneet ja ikimuistoiset vauvasuihkut!

  Tosi ihania kuvia ja kivasti laitettu täytekakkuunkin pinkin ja sinisen väri puoliks! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin oon muutamat yllätysjuhlat järkänny ja myös niiden järjestäminen on kivaa, mutta kivaa on myös itse yllättyä. :D Se on kyllä totta, niistä tulee kyllä niin hyvä mieli vielä ennen synnytystä. :)

   Kiitos! Se oli kyllä tosi kiva idea tosiaan kun ei sukupuoli ole tiedossa. :D

   Poista
 4. Ihana yllätys! Ja kuinka herkullisen näköisiä tarjottavia. Onnea loppuodotukseen. ❤️

  VastaaPoista
 5. Tässä on kyllä yksi juhla, jota ihan turhaan parjataan Jenkeistä tulleeksi muotihapatukseksi. Vähän sama halloweenin ja ystävänpäivän kanssa, miksi pitäisi jättää käyttämättä tilaisuus juhlia? Suomalaiset juhlii aivan liian vähän muutenkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! :D Mustakin on kyllä tosi kiva et juhlitaan vähä muutakin kun synttäreitä, valmistujaisia, häitä tai tupareita. :D

   Poista
 6. Ihanan näköiset juhlat! <3 Olet ollut nättinä :) Millä viikolla sun raskaus nyt onkaan? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henni!<3 Juhlat oli kyllä ihanat! :) Ikävä kyllä en tarkkoja viikkoja täällä blogin puolella paljasta, mutta ei kovin montaa viikkoa enää ole jäljellä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan