Slider

Viimeaikaisia kuulumisia

lauantai 5. marraskuuta 2016

  Ajattelin tänään tehdä ihan perus kuulumispostauksen, kun en ole vähään aikaan sellaista tehnyt. Tänään on kyllä ollu ihan mieletön päivä ja mut yllätettiin ihan täysin baby showereiden merkeissä! Mutta ei siitä sen enempää, sillä teen siitä vielä erillisen postauksen jossain vaiheessa. Oon vieläkin ihan sekaisin, mutta enköhän mä saa ajatukset kasaan tässä jossain vaiheessa. On kyllä kiva välillä kirjotellakin ihan tällaisia tavallisia kuulumisjuttuja kaiken ns. pinnallisten postausten sekaan.

  Tuossa lokakuun puolella oli yks viikonloppu meidän seurakunnan vuosittainen Ilta conference nuortentapahtuma, joka kerää lähelle tuhat nuorta ympäri Suomen. Sattumoisin meillä oli taas samaan aikaan taloyhtiön kökkäpäivä joten oli hyvin kiireinen ja väsyttävä viikonloppu. Tapahtuman yhteydessä oli järjestetty brunssi, niin oon yleensä oman syömisen lisäksi leiponut sinne kakkuja. Tänäkin vuonna leivoin pari mutakakkua perjantaina ja vein lauantaiaamuna kirkolle. Sitten lauantaina haravoitiin kökkäpäivässä ja käytiin tapahtumassa. Nuo iltatilaisuudet ei vaan enää ole mua varten, kun ne alko klo. 21 illalla ja olin ihan älyttömän väsynyt jo ennen puolta yötä. Alan vissiin olla jo liian vanha tai sitten raskauskin väsyttää.

  Sato tänne Seinäjoellekin vähän lunta perjantaina ja seuraavana yönä tuli vielä vähän lisää lunta. Tämä kuva on otettu perjantailta. On se kiva, että maassa on edes vähän lunta, sillä tulee heti paljon kivemman näköstä ulkona. Oon muutenkin tykännyt näistä pikkupakkasista, mitä on ollut. Kyllä ainakin jouluna pitää lumi olla maassa!

  Raskaus on sujunut hyvin ja enää ei onneks ole tarvinnut oksentaa jos ei lasketa sitä, että rautalääkkeen kanssa on ollut ongelmia. Miksi niistä tehdään niin pahan makuisia tai muuten vaan juuri mulle epäsopivia? Tällä hetkellä on hyvin vähän mitään raskausoireita, vaikka iso maha alkaa olla tiellä ja sitä kautta haitata elämää. Ikävöin esimerkiksi mahallaan nukkumista! On se silti niin ihana ja käsittämätön fiilis ajatella, kuinka mun mahassa kasvaa oikea ihminen. Ihan älytöntä, mihin mun oma kroppa pystyy. Tämä toinen raskaus on varsinkin nyt loppuvaiheessa mennyt hirmunopeaa, eikä enää olekaan kovin montaa viikkoa jäljellä. En ole halunnut täällä blogin puolella kertoa tarkkoja viikkoja tai laskettua aikaa, sillä koen sen asian olevan sen verran henkilökohtainen. Mutta kyllä mä tietysti tänne blogin puolelle kerron sitten, kun vauva syntyy. Mua voi kuitenkin seurata myös Instagramissa nimimerkillä @jennislullaby ja sinne laittelen välillä vähän reaaliaikaisempia kuulumisia. Mun tili on tällä hetkellä yksityinen, mutta hyväksyn kyllä kaikki seuraamispyynnöt.


  Paketoin tuossa ensimmäisen joululahjankin ja olin kerrankin ajoissa! Muutenkin olen alkanut vähän jo fiilistellä tulevaa joulua mm. blogijoulukalenterin muodossa. En lupaa mitään, mutta suunnitteilla olisi tehdä tänne blogiin jonkinlainen joulukalenteri, johon tulisi vähän erikoispostauksia, ehkä pari arvontaa ja tietysti jouluaiheisiakin postauksia. Ihan kun tässä ei ennen vauvan syntymää olisi vielä muutakin tekemistä, niin keksin itselleni vielä tällaisen tekemisen tähän. Haha. Oonkin näitä postauksia jo tehnyt valmiiksi luonnoksiin, niin joulukuussa olisi kaikki postaukset jo ajastettu valmiiksi eikä tarvitsisi niitä murehtia. Kertokaa ihmeessä oisko teidän mielestä tällanen idea hyvä? Ja jos teillä on heittää postaustoiveita, niin laittakaa niitäkin.

2 kommenttia:

  1. Oi musta näitä ihan peruskuulumisia on superihana lukea <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tällaisetkin postaukset on tykättyjä.♥ :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan