Slider

Kirppislöydöt vol. 10

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

  Olen raivannut meidän kotia turhista tavaroista ja täytyy sanoa, että Konmari -kirjan lukeminen vaikutti myös mun ostokäyttäytymiseen. Ensinnäkin olen alkanut panostaa enemmän laatuun, koska heitin tuossa ison kasan vaatteita ja tekstiilejä roskiin ihan vain sen takia, koska ne olivat niin huonossa kunnossa tai jopa rikki. Olen myös ostanut kirpputoreilta (ja muistakin kaupoista) vähemmän tavaraa ja erityisesti vaatteita itselleni. Lapsille olen jotain vaatteita ostellut, mutta nyt lähiaikoina olen ostanut vain isompia juttuja. Löysin muuten sen Konmari -kirjankin kirppikseltä, haha.

  Suurimman osan valokuvista mä laitan albumiin, mutta jonkin verran kuvia jää laittamatta. Löysin Ykkösbasaari kirppikseltä Amanda B:n mallistoa olevan Photos -laatikon irtovalokuville. Se oli saman tyylinen kuin tuo kuvassa näkyvä valokuvakehyskin. 


  Meidän piti ostaa Ikeasta tämä leikkikeittiö meidän pojalle jo joululahjaksi, mutta meillä oli niin paljon hässäkkää loppuvuodesta ja en itse enää uskaltanut viimeisillä raskausviikoilla lähteä Seinäjoelta kovin kauas. Oonkin seuraillut Tori.fi:tä jos sinne tulisi tätä myyntiin käytettynä. Onhan tätä välillä siellä, mutta kaikki ovat olleet myynnissä jossain Etelä-Suomessa. Tosi harvoin näitä on myös myynnissä Seinäjoen seudun facebookin muksukirppiksellä. Pääsiäisen aikoihin kuitenkin tällanen tuli sinne myyntiin ja käytiin tää hakemassa. Keittiön mukana tuli kaikki nuo kattilat, kauhat ym. Ja on kyllä ollut tykätty! Oon muuten katsellut Pinterestistä kaikenlaisia tuunausvinkkejä tätä keittiötä varten. Joten saa nähdä jääkö tää keittiö tuon näköiseksi vai tuunataanko sitä jotenkin.


  Tuossa kesällä meidän tyttö varmaan oppii istumaan, joten syöttötuoli on tarpeellinen. Meidän pojalla on valkoinen Tripp trapp -syöttötuoli ja ollaan tykätty siitä paljon. Ostettiin se silloin uutena (ja maksettiin maltaita...). Nyt olin ajoissa ja olen reilun puolen vuoden ajan yrittänyt löytää tätä käytettynä tästä läheltä ja silti melkein joutu toinenkin ostaa uutena. Facebookin Seinäjoen seudun muksukirppikseltä tämä sitten lopulta löydettiin.

  Ykkösbasaari kirppikseltä löysin tällaisen rottinkikorin ja ajattelin aluksi tätä olohuoneeseen, mutta lastenhuoneessa tää olikin kivempi lelujen säilytykseen. Pitäisi tämän tyylisiä löytää lisää, sillä tykkään kyllä paljon rottingista sisustuksessa.

Mitä tykkäätte löydöistä?

4 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä :) Mäkin haluaisin tuon saman syöttötuolin, mutta en oo onnistunut löytämään edullisemmin mistään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin pidit. :) Harmi, ettet oo löytäny. :( se on kyllä tosi kallis uutena, mutta toisaalta se on myös pitkäikäinen ja hyvälaatuinen niin siksi hintansa arvoinen. :) Toivottavasti säkin löytäisit edullisemmin sen jostain. :)

      Poista
  2. Hienoja löytöjä! Minäkin yritän raivata ylimääräistä tavaraa pois, mutta poimin myös hyvät löydöt mukaani jos jotain tarpeellista löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että säkin pidit löydöistä. :) Joo toi on kyllä hyvä, et jos oikeasti löytyy hyviä löytöjä, niin ei niitä kannata jättää ostamatta, vaikka haluaakin karsia ylimääräistä tavaraa. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan