Slider

Bloggaajien ilta Seinäjoen Hair & Beauty Spa:ssa

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

  Torstaina vietin parisen tuntia Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa Hair & beauty Spa:ssa. He ovat kauneus- ja hyvinvointikeskus, josta saa palveluita hiuksiin, kynsiin, meikkaamiseen ja hemmotteluun liittyen. Noin vuosi sitten olin heillä ensimmäisen kerran bloggaajien illassa ja tästä pääset siitä tehtyyn postaukseen, josta löytyy lisää kuvia ja tekstiä. Mutta lyhyesti kerrottuna Hair & beauty spa:sta löytyy parturi-kampaamo -puoli, jossa onnistuu hiuksten leikkuut, värjäykset, pidennykset ja esimerkiksi suositut olaplex -käsittelyt. Kauneushoitolan puolella on erilaiset kosmetologinpalvelut kuten hieronnat ja kasvohoidot, meikkauspalvelut, meikkiopastus ja erilaiset kynnet. Ja kyllä, edelleen mieluisin paikka itselle oli spa-kylpyallas! Sinne olisin voinut pulahtaa vaikka heti!

  Hair & beauty spa:n alakerrassa toimii myös hyvinvointi- ja valmennuskeskus T2M, jossa kävimme myös tustumassa. Heiltä löytyy mm. erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja valmennusryhmiä. Heillä saa myös ostettua personal trainer -palveluita, käydä urheiluhierojalla ja laittaa ruokailupuolta kuntoon yksilöllisen ravintovalmennuksen kautta.

  Aluksi me nostimme maljan ja meille kerrottiin yrityksen toiminnasta ja palveluista. Sen jälkeen me tehtiin kierros heidän tiloissaan ja lopuksi menimme syömään aivan ihania herkkuja, jotka harjoittelija oli suunnitellut ja tehnyt. Kiitos vielä niistä!♥ Ja me bloggaajat puolestaan saimme kertoa jotain itsestämme. Meille kerrottiin myös tämän hetken trendeistä ja saimme myös vähän punaa huuliin, sillä heillä oleva harjoittelija teki meille huulimeikin. Tykkäsin siitä muuten tosi paljon ja kuvia tulee vähän myöhemmin.
  Hair & beauty spa:ssa käytetään Diego dalla palman meikkejä sekä he toimivat ainoana liikkeenä Seinäjoella Label.m:n hiustuotteiden jälleenmyyjänä. Me bloggaajat saimmekin kassin, jossa saimme lahjaksi muutamia heidän tuotteitaan. Teen luultavasti myöhemmin postauksen vielä tämän kanssin sisällöstä.


  Hair & beauty Spa:han on aina niin mukava mennä, koska henkilökunta on niin asiakaspalveluhenkistä sekä ystävällistä. Työntekijät tulevat myös hyvin toimeen keskenään, minkä huomaa raikuvasta naurusta sekä positiivisesta ilmapiiristä. Henkilökunta oli muuten varattu koko illaksi vain meitä varten. Tällaisia iltoja saisi olla enemmänkin ja vois Seinäjoen muutkin yritykset ottaa mallia, sillä näille olisi varmasti kysyntää. Tosin tiedän, että jonkin verran tämän tapaisia juttuja on ollut muissakin yrityksissä.



Minä, Saija, Kira, Salla ja Hanna. Kuvasta puuttuu Jatta. Nimiä klikkaamalla pääset tutustumaan muiden naisten blogeihin.

Kiitos ihanasta illasta Hair & beauty spa:n naiset!♥

Ps. Pian on muuten äitienpäivä ja ainakin tätä kirjoittava äiti tykkäisi kovasti pienestä hemmottelusta vaikka lahjakortin muodossa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan