Slider

Kevättakkien fiilistelyä

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

  Mä tein tuossa sen virheen, että menin myymään kaikki kevättakkini kirpputorilla ennen kuin olin ostanut uutta takkia joten jouduin kulkemaan +10 asteen lämpötilassa ja auringonpaisteessa talvitakilla. No mutta eipä huolta, sillä vanhojen takkien myyminen tarkoittaa sitä, että pitäisi löytää uusia tilalle! Mä en hirveästi tykkää mennä shoppailemaan kahden lapsen kanssa kivijalkamyymälöihin ja esimerkiksi täällä Seinäjoella ei pääse lastenvaunuilla Veromodaan liukuportaiden takia, mutta tykkään katsella nettikauppojen tarjontaa. Tosin mulle vaatteiden kokeileminen on tärkeää, joten tosi usein ostan silti vaatteet kivijalkamyymälästä, koska en jaksa mitään palautusrumbaa.
  Olin tätä postausta suunnitellut ja alkamassa toteuttaa, kun sopivasti sain Espritiltä viestiä joten kävin katsomassa myös heidän kevättakkien tarjonnan ja löysinkin pari kivaa takkia. Ennen oon ollut sitä mieltä, että yks takki riittää, mutta oon huomannut, että kaikkien asujen kanssa kaikenlaiset takit eivät vain sovi joten ainakin kaksi takkia olisi hyvä olla. Tällä hetkellä mua itseä miellyttää erilaiset trenssit ja bombertakit. Trenssit on kivan naisellisia ja bomberit taas rennompia. Oma tyyli kun on molempia. Joskus tykkään pukeutua mekkoon ja korkkareihin, kun taas joku päivä puen päälle esim. farkut, rennomman takin ja tennarit. Mulle tärkeää takin valinnassa on myös sen käytännöllisyys. Mulla pitää olla ainakin yksi sellainen takki, että voin olla lasten kanssa ulkona joten kaikki takit eivät voi olla sellaisia, joita ei saa kunnolla kiinni. Teinkin sitten erilaisista takeista kollaasin, joita netistä löysin. Joten jos teillä on sama tilanne kuin mulla, että kevättakki puuttuu tai muuten vaan haluatte ostaa uuden, niin toivottavasti saatte inspiraatiota tästä. Kuvan alapuolella on linkit näihin takkeihin.

Kevättakit


Tällä hetkellä oon jostain syystä ihastustunut vaaleanpunaiseen ja nimenomaan ois kiva saada vaaleanpunainen bombertakki tai kollaasissa oleva pilottitakki. Pitsisen bombertakin ostin pari viikkoa sitten Bikbokista ja se vilahtikin jo viime postauksessa. Nojoo, myönnän, että eihän se oikein kevätkeleille sovi, kun se on liian kylmä, mutta on se silti aivan ihana! Nettikaupassa se olikin aikalailla loppuunmyyty, joten kannattaa mennä myymälästä etsimään jos sellaisen haluaa. Erilaiset trenssit ovat kivan naisellisia ja ihastuin esimerkiksi tuossa beigessä sen kellomaiseen helmaan. Parkatakki on taas juuri täydellinen ulkoiluun, mutta silti se on samalla siisti, että menee esimerkiksi kaupungillakin. Itse asiassa ostin juuri viikonloppuna itselleni mustan parkatakin, joka tulee näkymään asukuvissa myöhemmin.

Iskikö joku kollaasin takeista teihin? Millaisista takeista te tykkäätte tällä hetkellä?

2 kommenttia:

  1. Itse tykkään pitää töissä lasten kanssa ulkoillessa vedenpitäviä kuoritakkeja, tosi käteviä ja esim. Stadiumin omalla Everest merkillä on ihan edullisiakin. Muuten sitten pidäkin perus parkaa tai nahkatakkia itse :) Mutta ilman kuoritakkia mä en pärjäis millään vapaa-ajallakaan, kun ulkoilen myös silloin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, täytyypä tutustua tohon merkkiin! Kuulostaa kivalta, vaikka en niin hirveästi ulkoilekaan.:) Tuntuu vaan et täytyy olla tosi paljon takkeja eri käyttötarkotusta varten.:D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan