Slider

My day sunnuntai 2.4 | Juha Tapion keikalla

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

klo.02:50 ja 05:00 herään siihen, että tyttö haluaa ruokaa. Saan kuitenkin heti nukuttua uudestaan.

klo.07:00 herää vuorostaan meidän poika, joka ei totuttuun tapaan tulekaan heti meidän viereen vaan alkaa leikkiä omassa huoneessaan ensin. Itseä väsyttää ihan sikana! Ois kait voinu mennä aikasemmin nukkumaan eikä kattoa Uutta päivää melkein puoleen yöhön asti. Vaikka tuskin se olis mitään auttanut, sillä ei se tuntimäärä vaan unen laatu. Makoillaan hetken koko perhe sängyssä. Katon netistä, että tiistaille on luvattu jopa +15 astetta lämmintä, mutta ei ikävä kyllä Seinäjoelle niin paljon. Lämmintä kuitenkin.

klo.08:30 Alan tehdä meille kaikille aamupalaksi kaurapuuroa. Mua harmittaa kovasti, kun hotelleissa on aina niin hyvää kaurapuuroa, mutta itse en osaa tehdä läheskään yhtä hyvää. Kehuja kyllä tuli siitä huolimatta.klo.09:15 Täytän ensi viikon neuvolaa varten lomakkeen, mikä olis pitänyt täyttää jo viime kerraksi. Näytän Timolle Salattujen elämien Youtube-kanavalta videon, jossa kerrotaan, että salkkareita on alettu dupata muille kielille. Korostin, että video on laitettu eilen. Luulin et jo videon katsomisesta ois selvinny et se oli aprillipila ja naureskelin Timolle, kun se ei sitä tajunnut.

klo.10:00 Yritän miettiä mitä ruokaa tehtäis possusta. Niin vaikeaa välillä tehdä monipuolista ruokaa. Pohdin ääneen, että mitä syötäisiin possun kanssa, niin meidän poika vie possu -pehmolelunsa ruokapöytään. Niinpä, possun kanssa. Haha.


klo.11:30 Yritän selailla erilaisia reseptejä, mutta en keksi oikein mitään. Lopulta Timo alkaa tehdä ruokaa. Syödään sitten nuudelia possukastikkeen kanssa edelleen se possu -pehmolelu meidän seurana.

klo.13:10 Mun silmiä painaa niin paljon, että mun on pakko nukkua päikkärit, että jaksan illalla konserttiin etten haukottelis kokoajan.

klo.14:00 Nukuinkin sitten melkein tunnin päikkärit. Teen smoothieta meille välipalaksi.

klo.15:00 Alan tehdä tälle päivälle toista ruokaa ja samalla meikkailen itseäni iltaa varten.

klo.17:00 Ovikello soi ja mun vanhemmat tulee meille. Oltiin sovittu, että he tulevat katsomaan meidän lapsia sillä aikaa, kun minä ja Timo mennään Juha Tapion keikalle. Ohjeistan äitiä ja iskää iltaa varten.

klo.17:30 Syötän vielä tytön ja lähdetään Timon kanssa Seinäjoen kaupunginteatterille. Oon odottanu tätä keikkaa niin kauan! Olin synnytyssairaalassa, kun julkistettiin tieto, että Juha Tapio pitää kevään aikana "Ittekseen" -kiertueen ilman bändiä ja liput tulivat myyntiin. Äkkiä sitten niitä varaamaan tytön nukkuessa vieressä. Kaikki keikathan oli myyty loppuun ja Seinäjokikin oli loppuunmyyty jo saman päivän aikana. Mikä onni, että saatiin liput ja vielä eturivistä! Autossa huokaisen Timolle, että onneks en ole raskaana, niin ei tarvi juosta koko ajan vessassa ja voi jopa koko keikan ajan istua paikalla.

klo.18:00 Juha Tapio tulee lavalle ja aloittaa keikkansa biisillä "Mitä silmät ei nää" jatkaen suoraan "Ohikiitävää" biisiin. Huh, kun alkaa itkettää. Keikan aikana otin pari videota Instagramin "oma tarina" -juttuun. En ole juurikaan käyttänyt koko toimintoa, niin samalla opettelin käyttämään sitä. Yritin saada videota tarkentamaan, niin vahingossa sain sitten etukameran päälle ja säikähdin omaa naamaani. Haha. Timo nauraa mulle vieressä.

klo.20:15 keikka loppuu ja kävellään muiden mukana pois salista. Luulin, et keikka ois loppunu vähän aikasemmin, niin tuli vähän kiire takaisin kotiin syöttämään tyttöä. Laitan äidille viestiä, että ollaan tulossa.

klo.20:30 Ollaan kotona ja nappaan heti tytön syliin. Hän nukahtaakin samalla yöunille. Äiti ja iskä onkin jo laittanu meidän pojan nukkumaan ja he lähtevät kotiin. Mulla on ihan älytön nälkä, niin tehdään vähän iltapalaa ja aletaan katsomaan Uutta päivää.

klo.23:15 Pääsen vihdoin nukkumaan. zzzz...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan