Slider

Seinäristikko sisustuksessa

sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

  Hei pitkästä aikaa! Tähän tuliki vähän pidempi blogitauko, kuin mitä ajattelin. Tässä välissä ollaan myyty meidän vanha tietokoneen näyttö, oltu jonkun aikaa ilman näyttöä ja nyt meillä on kokonaan uusi näyttö. Tällä on kyllä ihan mukava tehdä blogijuttuja ja ainakin värit näyttää paremmalta ja oikeanlaiselta. On välillä vaikea muokata kuvia, kun esimerkiksi kännykällä katsoessa kuvat näyttää ihan erilaiselta, kuin minkälaiseksi ne on muokannut. Mutta jospa nyt uuden näytön ansiosta tämäkin ongelma on korjattu. Mähän en tästä näytöstä mitään tiedä, mutta pelaamiseen tämä on kuulemma hyvä.
  Mutta tulin mä jakamaan teille kuvia eteisen Kallax -hyllystä, sillä sain sen päälle vihdoin jotain sisustukseen liittyvää. Voitin nimittäin Rauharentola blogiarvonnasta Laa laa living -merkkisen seinäristikon. Oon katsellut tollaisia seinäristikoita kauan, mutta oon ajatellu, ettei ne ehkä ole mun sisustustyyliä. Mun sisustustyyli kun on paljon esimerkiksi maalaisromanttista, vaikka myönnän, että erityisesti tässä asunnossa se on paljon muuttunut. Nyt kun oon tuota talon muotoista mustaa seinäristikkoa katsonut tuossa meidän eteisessä, niin hyvinhän se siihen sopii. Joskus käy hyvä tuuri ja blogiarvonnastakin voittaa jotain! Siitä tulikin mieleen, että ens viikolla on tulossa mun blogissa arvontaa joten pysykää kuulolla!

  Mä sain ristikon mukana kolme mustaa klipsua, joilla voi ristikkoon kiinnittää eri juttuja. Tällä hetkellä siinä roikkuu mun Sudion kuulokkeet, meidän tytön pari hiuspantaa, Jenni Vartiaisen biisistä pätkä sekä yks mun lemppari meidän hääkuvista. Mentiin tällaisella mustavalko ja vaaleanpunaisella teemalla.
Mukavaa alkavaa viikkoa!♥

7 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköinen! :) Itsekin oon tuollaista funtsinut työpöydälle!

  Mira Elisabet | http://fashionpoetry.eu/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana! :) Työpöydälle varmasti myös oikein kätevä! :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä ihana! Oma tyylini on semmoinen mid-century modern ja olen kyllä ristikosta haaveillut. Itse selailin juuri noita Laa Laa Livingin seinäristikoita, ja kovasti semmoisen tahtoisin. Nyt sillä ei kuitenkaan olisi paikkaa, ja muutto koittaa ehkä kesän lopulla, niin taidan siihen asti odotella. Hyvin sopii tuohon ja itsekin ajattelin siihen juuri jotain valokuvia ja polaroideja kiinnittää! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! :) Voi että, toi on just inhottavaa jos haluais ostaa jonkun jutun, mut sille ei oo paikkaa! :( Mut ehkä tosiaan uuteen asuntoon sit! :) Tuo on kyllä niin kätevä, kun onnistuu kiinnittämään vähän vaikka mitä :)

   Poista
 3. Voi vitsit toi on ihana! Itseänikin himottaisi kovin tuollainen ja kävipäs sulla hyvä tuuri kun voitit :) Näyttää todella raikkaalta tuollainen ristikko sisustuksessa!

  Elli

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan