Slider

Summer bucket list 2018

keskiviikko 16. toukokuuta 2018

  Mä oon niin nauttinu meidän uudesta terassista sekä näistä ihanista lämpimistä säistä, etten ole tullut päivittämään blogiakaan. Kesä on kuitenkin niin lähellä, että päätin tulla jakamaan teille mun tämän kesän tavoitteita, mitä haluaisin saavuttaa tulevan kesän aikana. Mulla ei kovin paljon isompia suunnitelmia ole kesälle, sillä meen vähän oman voinnin ja tilanteen mukaan. Haluaisin käydä esimerkiksi huvipuistossa, mutta suurin osa laitteista on kielletty raskaanaolevilta joten ens kesänä sitten! Myös esimerkiksi joku kiipeilypuisto ois kiva kokeilla, mutta veikkaisin, ettei sekään ole hirveän turvallinen raskausaikana. Joten vaikka rajoituksia on niin uskon, että kesä tulee silti olemaan hyvä ja ikimuistoinen.♥ Nämä asukuvat ovat muuten vähän keväisempiä vielä, sillä ne on huhtikuun lopulla otettu.
1. Viimeistele terassi ja nauti kesäpäivistä siellä
2. Aloita liikkuminen. Tää raskaus on niin vieny mun voimat, ettei liikkuminen ole käynyt pienessä mielessäkään. En ole siis liikkunut moneen kuukauteen. Nyt pitäisi pikku hiljaa aloittaa taas nollasta liikunta.
3. Tee itse Spice icestakin tuttua "pyörremyrsky" -jäätelöä. Eli osta vaniljajäätelöä ja sekoita sinne joukkoon esimerkiksi turkinpippureita ja Daimia.
4. Käy syömässä kunnon aamupala esimerkiksi hotellissa. Oon katsellut, että ainakin joihinkin hotelleihin voi mennä syömään aamupalan erillisestä maksusta, vaikka ei olisi siellä yöpynytkään.
5. Tee Ifolorille valokuvatilaus! Oon viimeksi tilannut kuvia 2017 alkuvuodesta joten olisi jo aika!

6. Tutustu uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa bloggaajien miitissä! Mä oon niin innoissani tästä mökkireissusta, mikä tehdään bloggaajakolleegojen kanssa kesäkuussa! Tästä tulee ehdottomasti postausta tänne blogin puolelle.
7. Käy vihdoin Porin Yyterissä. En ole koskaan siellä käynyt ja haluaisin käydä!
8. Käy Timon kanssa edes kerran kesän aikana treffeillä kahdestaan.
9. Tee joku pieni kesäreissu Suomessa tai esimerkiksi Tallinnassa.
10. Osta mansikkaa torilta, leivo tuoreista mansikoista joku kakku ja pakasta loput talvea varten.
11. Käy piknikillä kavereiden kanssa
12. Käy lasten kanssa usein rannalla
13. Ota paljon kesäisiä kuvia
14. Varaa kirppispöytä ja myy iso kasa tavaraa ja vaatteita, jotka lojuu tällä hetkellä meidän makkarissa...
15. Juhli sukujuhlissa. Tulossa on ainakin kesän alkuun iskän 50v -synttärit sekä mun isomummun 90v -juhlat.

Takki - Veljekset Keskinen/Only | Paita - Lindex | Äitiysfarkut - H&m (uudet) | Kengät - Vamos kenkäkauppa/SoWhat

16.
Käy nuuhkimassa suvun uutta vauvaa, kun se syntyy. Nauti siis tätiydestä vielä ennen oman lapsen syntymää. Musta tulee nimittäin tänä kesänä täti ensimmäistä kertaa.♥
17. Järjestä meidän uudella terassilla pienimuotoiset juhlat
18. Käy heittämässä talviturkki. Joka vuosi en ole käynyt heittämässä edes sitä talviturkkia, mutta nyt olin kerrankin ajoissa ja heitin näin toukokuun puolessa välissä. Joten tämä kohta on toteutunut jo.
19. Älä unohda blogia. Silloin, kun on hyvät säät, niin haluan tehdä jotain aivan muuta kuin istua kotona koneella, mutta jospa sais itseään niskasta kiinni ja sais päivitettyä blogia silti kaiken lomassa.
20. Nauti täysin siemauksin kesästä 2018 ja vietä aikaa myös yksin. Näin kahden pienen lapsen äitinä se on erityisen tärkeää.

Millaisia suunnitelmia teillä on kesäksi?

4 kommenttia:

 1. Kohtaan 10. Voisin itselleni lisätä, että älä sulata pakastinta vahingossa. Viime kesänä kävi vähän köpelösti, kun piti ottaa pakastimesta super pois päältä ja sammutin vahingossa koko pakastimen. Tietenkin huomasin sen vasta seuraavalla viikolla ni meni sitten roskiin 8,5 kg mansikoita. :::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Kuinka inhottavaa! :( Joo, älä tänä kesänä sulata, niin saat vielä nauttiakin niistä mansikoista. :D

   Poista
 2. Mahtavia suunnitelmia sulla kesää varten :)

  Mäkin meinaan ostaa kotimaisia mansikoita pakkaseen, olla Leon kanssa rannalla ja räpsiä kesäisiä kuvia :)

  hhedes.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti sais vielä toteutettuakin ne! :D

   Kivoja suunnitelmia sullakin! :) Mansikat on kyllä niin parasta kesässä! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan