Slider

TB -style toukokuu 2012-2018

keskiviikko 30. toukokuuta 2018

2012. Voin jo heti ensimmäisenä sanoa, että juu ei. Ihan hirveä asu. eikä tuollanen printtipaita ollut mun juttuni. Sitä paitsi tuossa koiran rusetin kohdalla oli oikea irtonainen punainen rusetti, joka päästi sitten väriä tuohon paitaan. Se ärsytti, enkä kauaa siis ehtinyt tuota paitaa pitämään, kun se meni pilalle sen rusetin takia. Ehkä ihan hyvä niin, haha.
2013. Löysin parikin erilaista asua. Ensimmäisessä on kirpparilta löytämäni mekko, joka mulla on muuten edelleen! Kengät oli myös kirppikseltä ja tykkäsin niistä paljon, kun niissä oli pieni korko. Legginssit eivät enää ole mun tyyliset, vaikka ihan kivat ne tässä asussa onkin. Olin muuten myös kasvattamassa omaa hiusväriä tässä kuvassa joten siksi tuo iso vaalea juurikasvu. Voisin edelleen pukea tämän asun päälleni, mutta legginssit ottaisin pois.
  Toinen asu oli vähän kylmemmällä säällä, niin laitoin farkkushortsit legginssien päälle. Olin jossain nähnyt tuollaisen yhdistelmän, niin aattelin itsekin kokeilla. Ehkä sukkahousut sopis tähän yhdistelmään paremmin. Farkkupaita on ollu yks mun lemppari, mutta tällä hetkellä se odottaa kirppikselle pääsyä, sillä se on vähän pieni jo mulle. Voisin pukea tämänkin asun päälleni.
2015. Tältä vuodelta en löytänyt tavallista asua ollenkaan, mutta otin sitten pari erilaista asua. Toinen oli liikuntaan liittyvästä postauksesta ja toinen oli juhla-asu. Tykkäsin ihan älyttömästi tuosta ekan asun verkkaritakista ja sitä onkin tullut pidettyä paljon ihan arkenakin. Se on vain jäänyt pieneksi, niin olen laittamassa sen pois. Takki ja treenihousut onkin molemmat kirppikseltä. Juhla-asussa menin ihan perus mustalla mekolla, jonka olin löytänyt kirppikseltä. Mulla ei oo mitään erityistä sanottavaa siitä, mutta imetystä ajatellen se ei ollut ihan paras valinta. Voisin hyvin juhlia edelleen tuossa asussa. Hiukset oli kivan väriset, olinkin käynyt värjäämässä ne juuri.
2016. Tämä on vappuna kuvattu ja mun mielestä mustat farkut ja farkun sininen toimii edelleen. Voisin pukea päälleni. Olin tässä muuten leikannut hiuksiani lyhyemmiksi, mutta tykkään itse ehkä vähän pidemmästä tukasta.

2017. Olin ostanut juuri uuden kevättakin ja se piti sitten päästä kuvaamaan. Aika perusasu ja voisin pukea uudestaan päälleni. Kaikki löytyy multa edelleen paitaa lukuunottamatta. Paidan alle laittaisin jonkun muun värisen topin kuin mustan. Kengät on edelleen ihan lempparit!

2018. Ja tässä tämän vuoden toukokuun asu. Tämä on selkeästi kesäisempi kuin muut asut, koska niin kuin tiedätte, niin ollaan saatu nauttia toukokuussa kunnon helteistä. Edelleen koen asukriiseilyä raskausmahani takia, kun tuntuu ettei mikään näytä hyvältä, mutta näillä mennään. Lisää kuvia asusta tulee myöhemmin.

Miltä toukokuun asut näytti? Löytykö teiltä lempparia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan