Slider

Mökkiloma Lomaleivossa

keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Postaus on toteutettu yhteistyössä Lomaleivon mökit kanssa

  Mainitsinkin edellisessä kuulumispostauksessa, että vietin tuossa kesäkuun puolessa välissä kaksi yötä Joutsassa mökillä 15 muun bloggaajan kanssa. Reissu oli kyllä unohtumaton, vaikka aluksi mietinkin kuinka itse pärjään ilman lapsia kaksi yötä. Kotiäitinä sitä elää niin symbioosissa lastensa kanssa, vaikka mulla omaa aikaa onkin. En ole myöskään ollut heistä juurikaan öitä erossa ja esimerkiksi meidän 1½ -vuotiaalle tytölle tämä oli ensimmäinen kerta, kun en ollut yöllä paikalla. Osasin itse kuitenkin rentoutua, vaikka pari videopuhelua kotiin soittelinkin.
  Perjantaina iltapäivällä lähdettiin Nooran kanssa ajelemaan Seinäjoelta Lomaleivon mökeille, jonne kesti ajaa noin kolmisen tuntia. Lomaleivon mökit sijaitsevat Keski-Suomessa Joutsan kunnassa, lähellä Jyväskylää. Heillä on kolme viiden tähden mökkiä Kielo, Kissankello, Kaisla ja pieni yhden tähden kesätorppa Himma. Me bloggaajat majoituimme Kielossa ja Kissankellossa, jotka sijaitsevat ihan mökkien isännän ja emännän Violan ja Kalevin kodin ja lammastilan vieressä. Näissä mökeissä ei ollut rantaa ihan lähellä, mutta toisaalta eipä sitä kaivannut, sillä mökkien terassilla meitä odotti kuumalla vedellä varustetut ulkoporeammeet. Rantaan oli kuitenkin 200m joten jos järvivettä kaipasi, niin sinnekin oli mahdollista päästä. Kaisla mökki sijaitsi vähän kauempana ja siinä oli järvenranta vieressä.
Yhteiskuva: Helmi
  Itse nukuin Kissankello -mökissä, joka on valmistunut vuonna 2014. Täytyy nyt ensimmäisenä sanoa, että mökit oli aivan ihania ja niiden sisustukseen oli erityisesti kiinnitetty huomiota. Mökissä oli kaikki mitä mökkilomaan nyt tarvitsi ja paljon enemmän! Löytyi suihku, sauna, ulkoporeamme, grilli, kesäkeittiö, lapsille leikkimökki ja erillinen leikkipaikka Kielo -mökissä. Rannasta löytyi polkuvene ja soutuvene, jotka olivat vapaasti käytettävissä.


  Jos tykkää vähän alkeellisemmasta ja vanhanajan maalaisromanttisesta yöpymisestä, niin on mahdollista vuokrata myös yhden tähden kesätorppa Himma, josta löytyy nukkumapaikat neljälle, ulkohuussi, mutta myös juuri kesäkuussa valmistunut pihasauna ja palju.


  Lauantaina tilan emäntä ja mökkien vuokraaja Viola oli tehnyt meille ihanan aamupalan ja oli leiponut meitä varten itse sämpylöitäkin. Hän otti muutenkin meidät tosi lämpimästi vastaan. Viola kertoi aamupalan yhteydessä enemmän mökeistä ja Röykkälän lammastilasta, jossa heillä on seitsemänkymmentä lammasta. Pääsimmekin tutustumaan lampaisiin ja mieleen jäi erityisesti tilan Olivia-lammas, joka kulki perheen koiran mukana vähän niin kuin lemmikkinä. Olivian elämään pääsee tutustumaan Instagramissa @olivia.lammas

  Aamupalan jälkeen lähdimme suurimman osan bloggaajien kanssa kävelemään ja tietysti kuvailemaan Leivonmäen kansallispuistoon, joka on ihan lähellä näitä mökkejä. Menimme lyhyemmän reitin joka taisi olla jonkun parin kilsan mittainen. Onneksi vauva ei vielä painanut vatsassa, niin pysyin muiden mukana eikä esimerkiksi supistellut tai ollut pissahätä kokoajan! Siellä oli muuten ihan älyttömän upeat maisemat!


  Meidän lomaan tietysti kuului näiden lisäksi paljon poreammeessa istuskelua, grillausta, kuvailua, Aliasta ja hyviä ruokia. Lauantaina oltiin rannalla kuvailemassa ihanaa auringonlaskua. Osa kävi uimassa, mutta itse keskityin sillä kertaa vain kuvailemiseen ja hyttysten häätämiseen. Sunnuntaiaamuna toteutettiin herkullinen brunssi hedelmineen ja Mikki Hiiri -pannukakkuineen, jonka jälkeen laitettiin tavarat kasaan ja lähdimme ajelemaan kohti kotia. Olin kyllä ihan väsynyt monta päivää reissun jälkeen, mutta olihan tämä unohtumaton loma ihanien tyttöjen kanssa.♥
Yhteiskuva: Saara


  Voin kyllä lämpimästi suositella Lomaleivon mökkejä muillekin ja itsekin mietin, että voisin ihan hyvin mennä miehen ja lasten kanssa mökille uudestaankin. Olisi kiva päästä kokemaan myös ulkoporeamme talvella.♥

Kiitos Lomaleivon mökit ja Röykkälän lammastila sekä muut bloggaajatytöt ihanasta reissusta!♥
Lomaleivon nettisivut
Lomaleivon facebook-sivut
Lomaleivon Instagram: @lomaleivonmökkiloma

Muiden bloggaajien postauksia mökkireissusta:
(päivittelen listaa sitä mukaa, kun postauksia ilmestyy)

Susanna
Emilia

Sara
Noora
Marianne
Jenni
Aino

Pilvi
Katja
Miina
Emmi
Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan