Slider

Ripaus syksyä ja loppuraskauden kuulumisia

keskiviikko 26. syyskuuta 2018

  Hei! Pitkästä aikaa tulin kirjottelemaan tänne blogin puolelle ja päätin siksi kirjoittaa jonkinlaisen kuulumispostauksen ennen muita postauksia. Tarkoitus on vielä jossain vaiheessa julkaista menneestä kesästä yhteenveto ja kunhan saan olohuoneessa taulut oikeaan paikkaan, niin sisustuspostausta on tulossa. Myös vauva-aiheisia postauksia on tulossa tässä syksyn aikana ja toki myös reseptejä ja juhlafiilistelyä, sillä tässä loppuvuodesta pitäisi järjestää vauvan nimiäiset sekä 4v & 2v yhteissynttärit. Jos sinulla on Instagram, niin sieltä mun kuulumisia ja arkisia juttuja voi seurata paremmin reaaliajassa. Mut löytää sieltä nimimerkillä @jennislullaby.
  Tällä hetkellä voin aika huonosti, sillä mulla on viimeiset raskausviikot meneillään, olen aika kipeä jo fyysisesti, ja arki on ollut syyskuussa tosi kiireistä. Timo on ollut paljon ylitöissä joten oon joutunut venymään arjessa extrapaljon. Meillä myös esikoinen aloitti päiväkerhon joten siitä on tullut arkeen ylimääräisiä myös kuormittaviakin juttuja. Kipeitä supistuksia on tullut jostain raskausviikolta 30 lähtien ja tällä hetkellä olisin ihan valmis jo synnyttämään. Mutta nähtäväksi jää kuinka kauan vauva viihtyy masussa vielä kasvamassa. Vauvaa varten on kaikki valmiina, mutta mietimme vielä sitä, vaihdammeko uuteen isompaan autoon meidän nykyisen farmariauton ihan käytännöllisyyssyistä. Onhan meillä kohta jo kolme lasta.
Bomber -takki - Carlings | Sifonkipaita - Kirpputori/Lindex | Äitiysfarkut - H&m | Kengät - Kirpputori

  Tämä asu käytiin kuvaamassa syyskuun alussa, kun vietimme Timon kanssa kahdenkeskistä aikaa ja lapset olivat mummolassa yökylässä. Halusin vähän erilaisemman kuvauspaikan tällä kertaa. Yleensä kuvauspaikan valitsemme sen mukaan, että auton saa parkkeerattua mahdollisimman lähelle, sillä lapset odottavat kuvauksen ajan autossa. Nyt kun olimme liikenteessä ilman lapsia, niin kuvauspaikalla ei ollut niin väliä. Tykkäsin kyllä kovasti tästä taustasta!
  Asussa yhdistin yhden mun lempparikombosta: sifonkipaidan ja bomber -takin - toimii! Ja syksyyn kuuluu ehdottomasti erilaiset nilkkurit. Itse en tällä hetkellä omista kuin nämä yhdet, mutta näitä tuleekin käytettyä syksyisin ja keväisin paljon.Miten teidän syyskuu on mennyt? Tykkäättekö te syksystä? Ja mitä mieltä ootte asusta?

Mukavaa loppuviikkoa!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan