Slider

Parhaat kirppislöydöt vol.13

lauantai 18. toukokuuta 2019

  Hei! On taas aika päivittää parhaimpia kirppislöytöjä tänne blogin puolelle. Edelleen ostan suurimman osan jutuista kirppiksiltä ja käyn kiertelemässä eri kirppiksiä viikottain. Voisin jossain postauksessa kertoakin mun lemppari kirpputorit täältä Seinäjoen seudulta.
  Näiden tässä postauksessa olevien juttujen lisäksi olen ostanut hyvin paljon erityisesti vaatteita ja kenkiäkin lapsille, mutta tällä kertaa en halunnut niitä erityisemmin nostaa esille vaan tähän postaukseen päätyi ne ihan parhaimmat löydöt.
  Mä oon halunnu saada itselleni jo monta vuotta Niken Air max tennarit, mutta ne on ollu vähän turhan kalliita. Niiden ovh liikkuu n.80-150€ paikkeilla vähän mallista riippuen. Viime Black Friday päivänä bongasin kyseiset kengät alennuksesta muistaakseni 45 eurolla, mutta niistä oli vain yhtä kokoa jäljellä yksi kappale ja tietysti ne oli pikkasen liian pienet. Tilasin ne kuitenkin kotiin asti ja kävelin kotona toivoen, että ne ei kinnais. Mutta ei palautukseen ne meni.
  Siksi olin niin iloinen, kun löysin itselleni kirpputorilta Niken Air max tennarit viidellä eurolla!! Kengät oli ehjät, ainoastaan vähän likaiset ja ne haisi tupakalta. Mutta putsauksella sain ne puhtaaksi ja ne on melkein kuin uudet.
  Eri kirppikseltä löysin sitten meidän tytölle myös Niken Air max tennarit, mutta vähän eri malliset. Näissä oli myös kiva pieni lisä, sillä nämä on samalla myös vilkkukengät. Kengät ovat vielä muutaman numeron liian isot, mutta ne tulee käyttöön sitten aikanaan. 5 euroa oli näilläkin hintaa. 
  Oi vitsit, tää oli kyllä aivan ihana löytö! Valokuvakehyksessä oli vielä pahvisuojat kulmissa eli se oli uusi. Kuva ei oikein anna sille oikeutta, mutta se on todella ison ja massiivisen oloinen, kun siinä on nuo isot kehykset ympärillä. Ihanaa, että saa paljon kuvia samaan aikaan esille, sillä tykkään pitää valokuvia esillä. Tästä kehyksestä maksoin 9,50€.
A:lle löysin Kappahl:in bombertakin kuudella eurolla. Resoreissa oli vähän nukkaa, joka oli pieni miinus, mutta halusin kuitenkin meidän pojalle vähän siistimmän takin.

  Instagramiin laitoinkin jo kuvan ja tekstin tästä, kun löysin E:lle laulavan Elsa-nuken vain kymmenellä eurolla. Tämä nukke maksaa uutena n.65€, jota en ikinä kyseisestä nukesta maksaisi. Joten olin iloinen tästä löydöstä.
  Ylempänä olevassa kuvassa on E:lle synttärilahjaksi ostettu Sylvanian Families talo ja sen vieressä Sylvanian Families perheauto, joka on kirppislöytö. Uutena auto maksaa n.40€ ja maksoin siitä kymmenen euroa.
  Hiukan myös harmitti tuon talon vuoksi, sillä E:n synttäreiden jälkeen löysin saman talon kirppikseltä vain 6,90 euron hintaan ja itse olin maksanut talosta monta kymppiä. Mut tosi usein mulle käy niin, että just sitä, mitä mä sillä hetkellä etsin, ei löydy kirppiksiltä millään, mut heti ku ostan sen uutena, niin johan niitä alkaa kirppiksillä näkyä.

Mitä mieltä ootte löydöistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan