Slider

Toukokuun kuulumiset + blogiosoitteen päivitys

tiistai 21. toukokuuta 2019


  Tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivat, että blogiosoitteeni on muuttunut. Vaikka bloggaan edelleen Bloggerin alustalla, niin minulla on nykyään oma domain eli blogiosoitteeni on lyhykäisyydessään www.jennislullaby.fi. Sain oman domainin yhteistyössä kotimaisen Zoner -nimisen yrityksen kautta.
  Mä oon ajatellut kauan oman domainin ottamista, koska onhan se nyt paljon ammattimaisemman oloinen, vaikka harrastuspohjalta tätä teenkin. Oon vaan ajatellut sen olevan todella monimutkaista, etten ole sen enempää siihen perehtynyt.
  Voin kyl kertoa, että väärässä olin! Oikeasti mua niin nauratti, kuinka helposti tuo muutos kävikin. Sain Zonerilta todella selkeät ohjeet nopealla aikataululla. Mitään ongelmia ei ole vielä tullut. Vanhasta osoitteesta pitäisi myös liikenne ohjautua tänne uuteen osoitteeseen automaattisesti.
  Vietin myös mun viidettä(!!) äitienpäivää, mutta ensimmäistä kertaa kolmen lapsen äitinä. Me ei yleensä osteta lahjaksi mitään erikoista, mutta tänä vuonna Timo oli ostanut mulle uuden puhelimen! Huawei Nova 3:sen.
  Olin puhunut kauan uuden puhelimen hankkimisesta, mutta lähinnä odottelin sopivaa tarjousta. Etukäteen olin katsellut tuota mallia joten Timo tiesi kyllä siitä. Mulle tärkeää oli, että puhelimessa on hyvät kamerat sekä edessä että takana. Ja en kyllä voisi tyytyväisempi olla. Tämän postauksen nuo neliönmalliset kuvat on otettu puhelimella.
  Vaikka sainkin lahjaksi uuden puhelimen, niin mun kyynelkanavat aukes, kun sain A:lta hänen kerhossa askarteleman kortin.♥ Äitienpäivä aamupalan ja lahjojen jälkeen käytiin mun vanhempien luona kylässä.
  Olin Pia Penttalan (mm. psykoterapeutti, Suomen supernanny ja lastensuojelun ammattilainen) luennolla vanhemmuudesta ja otin tämän siitä reissulta, kun joen ylitin. Vaikka hain myös eväitä omaan vanhemmuuteen, niin kyllä sitä taas tuli pieni kipinä omaa ammattiaan kohtaan. Ois hienoa päästä työskentelemään perheiden kanssa sitten, kun työelämään palaan.
  Käytiin yks viikonloppu Vaasassa ostoksilla ja samalla pikkuveljen luona. Mukaan ei tosin tarttunut muuta kuin kuvassa oleva kesämekko ja sukkia R:lle. Koin hiukan ärtymystä ja turhautumista kaupoissa, koska jos vaatteet oli muuten hyvän kokoisia, niin ne oli tisseistä aina liian pienet imetyksen takia. En nähnyt järkeä myöskään siinä, että olisin ostanut vaatteita vaan tätä kesää varten, joten tämä mekko pääsee käyttöön vasta ensi kesänä imetyksen päätyttyä. #vainimetysjutut

  Mun ystävä kattaa aina niin kauniisti joten pitihän sitä kuva ottaa, kun pienryhmää hänen luonaan pidimme. On mulla vaan niin ihania ystäviä, joille voin kertoa ihan kaiken.♥

  Oon myös viettänyt paljon aikaa pihalla lasten kanssa ja kiertänyt paljon kirpputoreja. Laitettiin myös terassi kesäkuntoon ja ollaan sairasteltu tässä kuussa parikin kertaa. Lisäksi oon kantanut kaupasta kotiin lähdevettä, koska meidän vesi oli n. viikon verran juomakelvotonta.  (edit. En keksinyt tätä kirjoittaessa parempaa sanaa, mutta ehkä juomakelvottoman oloista olisi parempi sana :D)
  Meidän lähellä tehdään jotain työjuttuja, jonka vuoksi vesi katkaistiin ja sama tehdään huomenna. Veden katkaisun jälkeen tullut vesi oli aluksi ihan ruskeaa ja sitten se oli sameaa. En uskaltanut lapsille sitä ainakaan juottaa. Huomenna lähden evakkoon mun vanhempien luokse ja toivon, että ainakaan vesi ei enää ole ruskeaa, kun palaamme.

Mutta nyt mukavaa loppuviikkoa!♥

2 kommenttia:

  1. Veikkaan että asut samalla alueella missä mekin ku täs on kaiveltu jo parisen viikkoa noita putkia. Vesi on joo hetken sameaa mut ei siitä mitää oo tullu vaikka ite ollaan sitä juotu. Jos se olis juomakelvotonta niitä kyllä mainittais ihan valtakunnallisesti 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jotain noita putkia tuossa on kaiveltu tosiaan. Ihan totta, et olis siitä varmasti mainittu, mut ekalla kerralla pelasin varman päälle! :D Kyllä mekin lopulta sitä sameaa vettä juotiin, kun sitä tuli niin kauan vesikatkoksen jälkeen, mutta ruskea vesi jätettiin suosiolla välistä. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan