Slider

Kesän kuulumiset

sunnuntai 18. elokuuta 2019

  Olen tehnyt viimeisimmän postauksen juhannuksen tienoilla ja olen silloin tällöin blogijuttuja miettinyt. Olen kuitenkin tietoisesti pitänyt näin kesällä taukoa bloggaamisesta, ja mielessä on myös käynyt se haluanko jatkaa vielä bloggaamista.
  Tällä hetkellä panostan ehkä hiukan enemmän Instagramiin, koska se on kiireisen arjen takia mulle helpompi. (mut löytää sieltä tosiaan nimimerkillä @jennislullaby) Mutta haluan silti jatkaa bloggaamista joten täällä sitä ollaan! En lupaile mitään, kuinka usein uusia postauksia tulee, sillä en halua tästä mitään paineita. Menen tilanteen mukaan.
  Nyt kuitenkin hiukan kuvia ja kuulumisia meidän kesästä!
IMG_4792
Meillä oli kyllä tosi ihana kesä! Saatiin nauttia helteistä ja perheen yhteisestä ajasta, sillä Timo oli kuukauden verran lomalla. Me saatiin myös parisuhdeaikaa ja käytiin Timon kanssa kahdestaan esimerkiksi Powerparkissa. Oli ihana reissu ihan kahdestaan ilman lapsia! Lapset myös pärjäs mummolassa tosi hyvin, vaikka olikin ensimmäinen kerta, kun olin meidän 10kk ikäisestä vauvasta erossa noin monta tuntia.
  Käytiin meidän kesälomalla myös Sealifessa, pyörähtämässä Linnanmaellä ja lasten kanssa Vesa Keskisen tivolissa Tuurissa. Shoppailtiin myös Ikeassa ja Ideaparkissa sekä juhlittiin veljen tytön ja tädin lapsen 1v synttäreitä ja mun serkun rippijuhlia.
IMG_5188
IMG_5025
  Ollaan tietysti remontoitu meidän kotia, mutta myös rentouduttu paljon ja käyty esimerkiksi piknikillä rannalla pariin kertaan koko perhe. Olen nähnyt myös kavereita ja havahduin siihen, että voin myös iltaisin käydä jossain, kun meidän nuorin lapsi ei mua välttämättä tarvitsekaan iltaisin nukahtaakseen uudestaan.
  Kaiken kaikkiaan oli todella ihana ja onnistunut kesä! Ja kuuluu hyvää, vaikka lähiaikoina on aika kiireistäkin ollut. Oonkin vähän yrittänyt priorisoida mun arkea, ja miettiä mitkä asiat on oikeasti tärkeitä ja mistä asioista vois luopua.
  Tänä viikonloppuna olin myös ensimmäistä kertaa töissä viiteen vuoteen. Tein pari vuoroa keikkalaisena ja oli kyllä virkistävää! Paljon on siis tapahtunut tässä kesän aikana, ja innoissani odotan tulevaa syksyä.

Millainen kesä teillä on ollut?♥

2 kommenttia:

  1. Tykästyin niin paljon sun blogiin että oli pakko liittyä lukijaksi! 💜

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan