Slider

Täydellinen talvitakki

maanantai 5. tammikuuta 2015


Tuossa joulun välipäivinä kävin alennusmyynneissä kiertelemässä tavoitteenani etsiä uusi talvitakki. Tällä kertaa en muuta edes katsellut, vaikka tarvetta kyllä olisi muillekin uusille vaatteille. Talvitakin ensimmäinen kriteeri oli, että se olisi musta tai tumma, sillä edellinen talvitakkini oli vaalea/beige ja siinä näkyi kaikki mahdollinen lika. Takki on ollut moneen kertaan pesussa, olen käyttänyt monia erilaisia tahranpoistoaineita, mutta tämä lika ei vain lähde hihoista pois. Toinen kriteerini talvitakille oli, että sen pitäisi olla malliltaan pitkä, sillä mikä sen inhottavampaa kuin kiskoa koko ajan takkia alemmas ja kun kyykistyy, niin näkyy puoli selkää. Mulla nimittäin on pitkä selkä ja jos takki istuu muuten hyvin, niin se usein on liian lyhyt. Kolmas kriteerini oli, että takista täytyy löytyä huppu ja neljäs kriteeri oli, että siinä täytyy olla sivulle päin menevät taskut, jotta niissä voi pitää käsiä ja lämmitellä niitä, mikäli ei ole ottanut lapasia mukaan. Viimeinen kriteeri koski hintaa, sillä halusin takin alle sadalla eurolla.

Kiersin Mick's:in ja Vero modan, mutta kummassakaan ei oikein ollut mieluisia takkeja. Vero modassa kokeilin yhtä mustaa takkia, mutta päätin vielä käydä katsomassa Vilan tarjonnan. Löysin Vilasta yhden mustan takin, mutta siitä ei enää ollut jäljellä mun kokoa. Näin vaaterekissä yhden tummansinisen takin hienolla vetoketjuyksityiskohdalla, mutta meinasin jättää takin kokeilematta, koska ajattelin sen näyttävän päällä ihan jätesäkiltä, kun siinä ei ollut mitään naruja/vyötä kiristämässä vyötärön kohdalta. Onneksi kokeilin kuitenkin, sillä se takki oli juuri täydellinen ja se täytti kaikki kriteerini! Takin sai sitä paitsi puoleen hintaan ja kun normaali hinta oli 149,90€, niin sain takin hintaan 74,95€!

Oletteko te tehneet löytöjä alennusmyynneistä? :)

4 kommenttia:

 1. Kiva takki! Hyvällä alella löysit:) Mulla on itseasiassa vähän samantyylinen pari talvea sitten ostettu. Tilasin myös eilen juuri yhden Vilan parkatakin alesta, sille jäi hintaa vain n. 42€. Toivotaan, että se olisi hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) okei, tee sitten postausta blogiin niin mäkin nään millasen tilasit.:) alennusmyynnit on kyl kivoja! :D

   Poista
  2. Hain takin eilen postista, mutta ei se ollutkaan sopiva... :( Kintsasi liikaa olkapäistä. Harmi, kun ois ollut kiva takki halvalla! Ajattelin tulla vain ilmottamaan sulle asiasta, hehe :D

   Poista
  3. No höh, harmi juttu :( Toi on muuten tosi ärsyttävää kaupassakin et ku löytää jonkun ihanan jutun halvalla, niin sit tyyliin oma koko puuttuu tai sit on muuten liian pieni, vaikka oiskin omaa kokoa. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan