Slider

Uusi vuosi, uusi blogi ja uusi alku!

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Heipä hei ja tervetuloa uuteen blogiini! Yritän tehdä tästä tällaisen pienen esittelypostauksen, mutta en oikein tiedä mitä tänne kirjoittelisin. Oon 23-vuotias nuori nainen Etelä-Pohjanmaalta. Ammatiltani olen sosionomi, mutta tällä hetkellä olen äitiyslomalla. Rakastan sisustamista, musiikkia, leipomista ja vaatteita. Pidän erityisesti kirpputoreilla kiertämisestä. Vaikka blogissani keskityn lähinnä pinnallisiin ja positiivisiin asioihin, niin toivon teidän tietävän, että totta kai minunkin elämääni kuuluu vaikeuksia ja huonoja päiviä, vaikka en niistä blogissani kertoisikaan. :) Joitakin syvällisempiäkin postauksia saatan kirjoittaa ja ne löytää tulevaisuudessa "pohdinta" -kategorian alta.
Kirjoittelin aikasemmin blogia nimeltä My lullaby joku kolmisen vuotta, mutta poistin koko blogin. Aluksi ajattelin, etten tulisi enää takaisin blogimaailmaan, sillä se ahdisti, eikä inspiraatiota kirjoittamiseen/kuvaamiseen enää ollut. Kuitenkin tämän puolen vuoden aikana, kun olin blogimaailmasta pois, aloin saamaan inspiraatiota bloggaamiseen. Täytyy myöntää, että monesti oli todella ikävä bloggaamista ja myös siihen liittyvää valokuvausta. Eihän mulla enää ollut paikkaa, mihin julkaista valokuvia. Lisää valokuvausintoa nostatti myös joululahjaksi saamani uusi objektiivi järjestelmäkameraan. En ole ikinä kirjoittanut blogia vain pelkästään lukijoiden vuoksi (vaikka nekin tärkeitä ovat) vaan myös itseäni varten. Bloggaus on mulle itseilmaisun tapa, harrastus ja henkireikä. Mikäs sen kivempaa tällaiselle kotikissalle kuin harrastaa kotona omalla tietokoneella. ;)

Kaikista vaikeinta oli nimen keksiminen blogilleni. Tykkäsin edellisestä My lullaby nimestä, koska se kuvasi mielestäni hyvin lifestyleblogia olematta kuitenkaan mikään tavanomainen kuten "my diary", "my life" tms. En kuitenkaan halunnut laittaa samaakaan nimeä uudistetulle blogille joten tein sitten kompromissin; jotain uutta ja jotain vanhaa ja näin kehitin sitten Jenni's lullaby nimen (onpa luovaa!). Blogini kertoo siis minulle tärkeistä asioista, sillä lullaby tarkoittaa kehtolaulua. Toivon myös, että blogini voisi olla tuomassa lukijoille inspiraatiota ja positiivista mieltä.

Kategorioina blogissani ovat ainakin lifestyle, sisustus, musiikki, kirpputori, ostokset, muoti, päivän asu, reseptit, valokuvaus ja pohdinta.

Tervetuloa siis kehtolauluuni uudet ja vanhat lukijat! :)

13 kommenttia:

 1. Kiva kun tulit blogisi kanssa takaisin :)

  VastaaPoista
 2. Hei, kumpi teille tuli? :) Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika meille tuli, kiitos! :) Ja onnittelut tosiaan teillekin pienokaisesta! :)

   Poista
 3. Hei kivaa! Tykkäsin sun jutuista aiemmin ja my lullaby oli jääny blogloviniin listoille pyörimään :) Mahtis juttu, että ilmottelit siellä tästä uudesta.

  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja tervetuloa myös tänne uuteen blogiin! :) Varmaan aikalailla samanlaisena tää kyllä pysyy ku edellinenkin, vaikka toki aina kehittämisen varaa on. ;D

   Poista
 4. Vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta blogilta. Ja mahtavaa, että tähän maailmaan mahtuu muitakin kotikissoja blogeineen kuin minä ainoastaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos kolahtaa! :) Joo ainakin johonkin harrastuksiin on vaikea lähteä ja viihdyn muutenkin kotona. ;D Vaikka toki välillä kaipaan nähdä ihmisiäkin. :)

   Poista
 5. Se on harmi, että nykyään niin moni lopettaa bloginsa turhautumisen, tylsistymisen, muun syyn takia ja palaakin tekemään blogia.. Se on hassua :D Tsemppiä uuden blogin kanssa:)
  http://fabuliciouscc.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta. :D Itsellä tosin oli paljon muitakin syitä lopettamisen takana kuin pelkkä inspiraation puuttuminen ja tylsistyminen, en vaan jaksanu niitä tuohon luetella. :D Mutta koen, että se oli silti oikea päätös ja nyt pysty alottamaan täysin puhtaalta pöydältä. :) Kiitos! :)

   Poista
 6. Luin jo sinun vanhaa blogia anona! Jee kaipailinkin blogiasi ja nyt olet takaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu ja tervetuloa lukemaan myös tätä uutta! :) Vaikka aika samanlaisena tämä sisällöltään pysyy kuin se vanhakin. :D

   Poista
  2. Sehän onkin just se juttu miksi olenkin tyytyväinen! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan