Slider

Koruja pilkkahinnalla

torstai 12. helmikuuta 2015

Kävin tuossa yks päivä kaupungilla shoppailemassa, kun äitini oli täällä käymässä. Oli hiukan helpompaa tuo ostoksilla käynti, kun oli joku toinen, joka oli pojan kanssa sillä aikaa, kun itse olin sovituskopissa. Vaatteita en hirveästi löytänyt, mutta muutaman korun ostin. En oo mikään hirveän koruihminen, että ostaisin esimerkiksi 25 euroa maksavan kaulakorun ellei se todella iske, mutta jos 25 euron kaulakorun saa eurolla, niin miksi en ostaisi? Sainpahan ainakin kerrytettyä koruvarastoani, mikä siis on ollut todella pieni. Tykkäisin käyttää enemmän koruja, mutta jotenkin ne aina jää. Tässä kuitenkin nämä korut, mitä löysin.

Kaulakoru Mick's 1€ (24,95€)

Rannerenkaat - Glitter 1€/kpl (6,90€/kpl)| Kaulakoru - Glitter 2€ (14,90€)

Kaulakoru - Glitter 3€ (24,90€)

8 kommenttia:

 1. Onpa ollut huimia alennuksia!! Tosi kauniit korut, hyvät löydöt oot tehny :)

  VastaaPoista
 2. Voi ku kivan näkösiä! :) pitää varmaan itekin lähteä kiertämään kauppoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo kannattaa, ku niissä on vielä menossa niitä viimeisimpiä alennuksia. :)

   Poista
 3. Glitterin alennusmyynnit on parhaat! Itsekään en raaski ostaa 25€ korua, kun tietää ettei se kestä kuitenkaan ihan kamalan Kauaa, mutta sillon kun ne saa parilla eurolla niin kyllä lähtee mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nähtävästi! En oo aikasemmin siellä juuri käynytkään alennusmyyntien aikaan tai ainakaan löytänyt mitään. :D Joo toi on niin totta, ku ei ne kauaa kuitenkaan kestä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan