Slider

Kuvia kännykän arkistoista

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kännykkä kulkee joka paikassa mukana, kun kameraa en ihan joka paikkaan ota mukaan. Näin ollen kännykkään tallentuu erilaisia ja eri paikoista otettuja kuvia sen helppouden takia. Laatu ei ole paras mahdollinen, mutta on näitä kännykkäkuviakin välillä kiva katsella. Joten tässä parin kuukauden ajalta kännykän arkistosta löytyneitä kuvia. Osan kuvista olen jakanut Instagramiin (mut löytää nimimerkillä jenniel_ ), mutta mukana on myös muitakin otoksia.

1. Emme olleet käyttäneet autoa muutamaan päivään ja sattumoisin silloin oli juuri satanut lunta ihan sikana. Illalla mulla oli menoa ja tajusin ehkä vähän liian myöhään, että vois kai sitä käydä autoa katsomassa. Kuvasta ei ehkä niin hyvin näy, mutta auton päällä oli n. 20 cm lunta ja lisäksi viiden sentin jääkerros alimmaisena. Tuossa meni tovi ennen kuin sai sen ajokuntoon. :D 2. Sukulaiset ja kaverit ovat muistaneet meitä ja vauvaamme monilla eri lahjoilla ja tämä vaippakakku leluineen oli yks mieleenpainuvimmista, jonka mun tätini oli tehnyt. Tää tuli ihan yllätyksenä! :) 3. En hirveästi tykkää talvesta, mutta talviset maisemat on kyllä kauniita. Tämä kuva oli vaunulenkiltä. 4. Lapsen myötä oon muuttunut takapenkin teiniksi eli matkustan aika usein ainakin pitkiä matkoja takapenkillä pojan kanssa. Tässä oltiin menossa Timon veljen lapsen synttäreille.

1. Elämäni ensimmäinen värjäyskerta parturikampaamossa! Odottelin värin vaikuttamista ja join kuumaa kaakaota, nam! 2. Kokeilin monia vaatteita, mitkä mulle vielä mahtuu ja mitkä laitan kirpputorille. Yksi vinkki; älä osta vaatteita raskausaikana ajatuksella "tää menee mulle sitte synnytyksen jälkeen". Ei nimittäin mene. Tämän peplum-paidan ostin raskausaikana kirpputorilta ja nykyään se on vähän liian pieni. Meni siis uudestaan kirpputorille, vaikka kovin paljon siitä tykkäsinkin. 3. Pojalla oli jumpsuit-päivä. Että nää collegehaalarit on niin käteviä! 4. Vaunulenkillä. :)

1. Tää oli yks päivä tässä Helmikuussa, kun pitkästä aikaa moneen viikkoon paistoi aurinko. Kyllä voi yks aurinko piristää niin paljon mieltä! 2. Ikuistin pojan jalanjäljet sormiväreillä paperille. Oli vähä haastava. Vielä pitäis jossain vaiheessa laittaa kipsiin pojan kädenjälki, kun saimme sellaisen lahjaksi mun tädiltä. 3. Joka kaupassa ei muuten ostoskärryihin saa niin hyvin sopimaan turvakaukaloa. Näin ei muuten kannata tehdä jos ostaa viikon ruoat, koska ruoat ei enää mahdu kärryyn! :D 4. Remppaa eli olohuoneen tapetointia.

1. Kirpputorilöytöjä pojalle. Nää kaikki yhteensä 20€. Tuo tilkkutäkki-peitto oli täysin uusi ja makso 8€, kun normaali hinta on 19,90€. 2. Nappasin Kokkolan keskustasta kuvan, kun käytiin siellä shoppailemassa. Nykyään käyn melkeenpä aina Vaasassa, Kokkolassa tai Lempäälän Ideaparkissa shoppailemassa, kun täällä Seinäjoella on vähän huonosti noita vaatekauppoja. 3. Meidän poika jo 10 viikkoa.♥ 4. Yhteiskuvaa Timon kanssa. Laatu ainakin on tosi hyvä täs kuvas. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan