Slider

Vauvan nurkkaukset kodissamme

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Samassa huoneessa, jossa on tietokonenurkkaukseni, on meillä tuleva lastenhuone. Tällä hetkellä siellä on tietokoneen lisäksi lastenvaunujen säilytyspaikka sekä hoitotaso vaipanvaihtoa ja vaatteiden vaihtoa varten. Pohdimme sitä, ostammeko erillisen hoitopöydän, joka täytyisi laittaa varastoon, kun sitä ei enää käytetä vai hoitopöydän, josta saisi kätevästi vaikka hyllyn sen jälkeen, kun hoitopöytää ei enää tarvitse. Lopulta tulimme siihen tulokseen, ettemme ostaneet hoitopöytää ollenkaan vaan käytimme hyödyksi Ikeasta ostamaamme lipastoa (Birkeland) ja teimme siitä hoitopöydän.

Hoitoalustan löysin paikkakuntamme facebook -kirpputorilta ja alunperin se on Pikku Piian mallistoa. Rakastuin niin tuohon tähtikuvioon, että se oli pakko saada, kun sen facebookissa näin. Se oli vain vähän liian liukas tuohon lipaston päälle, niin sen alle laitoin liukuesteen, jota yleensä laitetaan mattojen alle, ettei ne luista. Pysyy ainakin paikoillaan, vaikka lapsi vähän liikkuisikin! Hoitopöydällä olevasta korista löytyy kaikki tarpeellinen kuten vaipat yms. Kosteuspyyhkeet, talkki, hoitovoide, vanupuikot ym. on myös heti käsien ulottuvilla. Tuo valkoinen seinä lipaston takana on aika tyhjä ja tarkoitus olisi siihen askarrella erilaisia loruja ym. mitä voisi sitten vaippaa vaihtaessa lorutella lapsen kanssa. Tämä projekti on jäänyt vähän vaiheeseen vielä. :DOlin katsellut erilaisia lastenhuoneiden sisustuksia ja ihastuin siihen ideaan, että hoitopöydän vieressä olisi pieni naulakko, johon voisi tarvittaessa ripustaa esimerkiksi pyyhkeet tai haalarit. Yritin sitten etsiä unelmieni hyllyä, joka ei kuitenkaan maksaisi sataa euroa... Sattumoisin löysinkin sitten Halpa-hallista tämän ihanan hyllyn. Ostin tämän jo viime syksynä, mutta se päätyi seinälle vasta pari viikkoa sitten. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Hyllyn päältä löytyykin kivasti harsot (suurin osa oli pesussa tuolloin) ja pyyhkeet.

Meidän makuuhuoneessa on sitten pikkuisen pinnasänky, joka on ostettu Ikeasta (Sundvik). Lasten juttuja ostaessa mietin sen pitkäikäisyyttä, mikä mielestäni toteutuu tässä Ikean pinnasängyssä. Sängystä nimittäin saa yhden laidan kokonaan pois, jonka vuoksi lapsi voi nukkua siinä myös silloin, kun hän on tarpeeksi vanha menemään itse sänkyyn ja nousemaan sieltä pois. :)

Multa toivottiin postausta vauvaan liittyvistä jutuista niin tässä yksi. Tulossa ois vielä ainakin vaatteisiin ym. liittyvää postausta ja aion esitellä yhden hankinnan, mikä on ollu ihan paras ostos talvivauvaa ajatellen. :)

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus! <3 Kaunista, mutta käytännöllistä teidän vauvalla :) Minkä niminen tuo hoitopöytänä oleva lipasto on? Näyttäisi olevan sopivalla korkeudella meillekkin tulevaa vauvaa ajateltuna :) Ja ihana tuo ainutlaatuinen-tekstikehys! <3 Mistä tuollaisia saa ostettua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Se on Birkeland. :) Voisin kyllä lisätä ne tuonne tekstiin vielä. :) En itseasiassa tiedä, onko se kaupasta ostettu vai itse tehty, koska sain sen lahjaksi, mutta ihana se kyllä on. :)

   Poista
 2. kiva kun teit vauvapostauksen, sitä on odotettu<3 vaatepostausta odottaen innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oli mieluinen :') Tätä oli kyllä kiva tehdä ja tuo vaatepostaus on tosiaan tässä työn alla. :)

   Poista
 3. Kivan näköinen nurkkaus! Meillä kanssa on hoitoalusta pelkistään, mutta se on pesukoneen päällä, lähellä lavuaaria :-)
  http://xmasbabyjohsuo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo se on kans tosi kätevä ratkaisu! :) Meillä se ei tosin onnistunut, kun on päältä täytettävä pesukone, mut muuten oltais varmaan hyödynnetty sitä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan