Slider

Kahden euron ruutupaita

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015


Farkut - Gina tricot | Ruutupaita - kirpputori/H&m | Kengät - kirpputori

Iltaa! Tulin esittelemään teille asun muodossa tämän viikon kirpputorilöydön, joka jo Instagramissa vilahti yhdessä kuvassa. Oon nyt yrittänyt etsiä erilaisia paitoja, joiden ympärille asu olisi helppo koota ja kirpputorilla tämä iski silmään. Kävin tätä sovittamassa ja pakkohan tämä oli saada. Hintakaan ei ollut päätä huimaava, sillä tästä paidasta maksoin tosiaan sen kaksi euroa.

Meillä oli tuossa viikon verran oma kirpputoripöytä Vanhankylän Ullakko kirpputorilla täällä Seinäjoella ja perjantaina haettiin pois loput tavarat, jotka eivät menneet kaupaksi. Ei niitä kyllä paljoa jäänyt ja pääsin suurimmasta osasta vaatteista eroon! Laitoin pari kertaa käytettyjäkin vaatteita jollain parilla eurolla menemään, koska halusin tosiaan vaan päästä vaatteista eroon. Huolimatta siitä, että kallein tuote oli viisi euroa, niin sain mä viikon ajalta yli sata euroa. Eli siis kannatti!

Näiden kuvien tarina on muuten mielenkiintonen. Mieheni oli tarvinnut meidän järjestelmäkameraa töissä ja unohti sen sitten töihin viikonlopun ajaksi, mikä tarkoitti sitä, etten voinut tehdä yhtään postausta tässä välissä, kun en ollut edes tajunnut tyhjentää muistikortilta uusimpia kuvia koneelle. Lähdettiin sitten tänään hakemaan kameraa miehen työpaikalta tarkotuksena ottaa myös asukuvat samalla reissulla. Melkein perillä mies tajuaa, ettei sillä ole edes työpaikan avainta mukana joten palattiin takaisin kotiin hakemaan avain. Käytiin me kuitenkin tuolla reissulla ostamassa kevään ensimmäiset pehmikset, sillä pehmisautot ovat löytäneet taas tiensä levähdyspaikoille. Maistu kyllä hyvältä! Saatiin napsittua myös yllä olevat kuvat, vaikka ulkona oli kyllä kylmä tuuli, joka heitti hiukset ties miten ja kamera ei todellakaan ollut täynnä niitä onnistuneimpia kuvia.

Mukavaa alkavaa viikkoa!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan