Slider

Meidän paras hankinta vauvalle

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Meille oli tulossa talvivauva ja ajattelin, että täytyisi ostaa jonkinlainen haalari, sillä äitiyspakkauksen toppahaalari on todella iso vastasyntyneelle. Tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin ja päätinkin ostaa lämpöpussin. Lämpöpussejahan on monenlaisia esimerkiksi toppaversioita ja myös sellaisia, joiden alaosan saa pussiksi sekä haalariksi. Lämpöpusseissa on usein myös reiät, jolloin pussin saa laitettua turvakaukaloon tai sitten se sopii myös vaunuihin. Selailin nettiä kunnes törmäsin Baby's Only -merkkiseen lämpöpussiin PikkuVaniljan nettisivuilla ja ihastuin. Apua miten ihanan näköinen! Mietin asiaa hetken, sillä 89€ oli paljon lämpöpussista, kun halvemmallakin saisi. Yritin myös etsiä tätä kyseistä lämpöpussia käytettynä netistä, mutta turhaan. Päätin siis klikata tämän lämpöpussin harmaana ostoskoriin. Mielestäni harmaa väri oli nätein ja sopii sekä tytölle että pojalle.

Voin kyllä sanoa, että tämä on ollut joka sentin arvoinen! Aluksi olin vähän epävarma, mitä tulisi pukea vauvalle tuonne alle. PikkuVaniljan nettisivuille lukee, ettei vauvalle tarvitse pukea ulkovaatteita lainkaan esimerkiksi kauppaan mentäessä. Myönnän pukeneeni aluksi pojalle vähän liikaa, koska en millään uskonut, että tää olisi niin lämmin. Sattuipa kerran niinkin, että automatkalla olin unohtanut avata pussin ja poika alkoi huutaa kuumuuttaan reilun puolen tunnin jälkeen hiestä märkänä, vaikka ulkona oli n. -20 astetta pakkasta. Oon käyttänyt lämpöpussia siis kauppareissuilla ja kyläilyreissuilla niin, etten ole pukenut pojalle kuin villasukat, tumput ja pipon päähän. Vaihtelevasti pojalla on saattanut olla päällysvaatteiden päällä collogehaalari jos on ollut oikein kovat pakkaset. Aina silti kaupan sisällä on lämpöpussin saanut avata. Vaunulenkeillä olen myös käyttänyt lämpöpussia, mutta sinne olen yleensä laittanut pakkasilla karvahaalarin pojalle ja sitten pussiin. Mut ei todellakaan tarvi pukea lapselle mitään toppahaalaria kauppareissuille tai kyläilyreissuille. Poika usein myös nukahti automatkoilla, niin sen pysty jättämään helposti sisällä turvakaukaloon tai vaunuihinkin jatkamaan uniaan ja avata vaan lämpöpussia. Ei tarvinnut riisua poikaa mitenkään ja toivoa, ettei se herää.


Lämpöpussi on kyllä ollut meille todella tarpeellinen arjen helpottaja ja suosittelen sellaisen hankkimista erityisesti talvivauvoille, mutta myös syysvauvoille mikäli yhtään reissailee vähän enemmän. Nyt oon pikku hiljaa siirtynyt vaunuissa äitiyspakkauksessa tulleeseen apina makuupussiin, sillä tää lämpöpussi alkaa olemaan liian kuuma pojalle, kun tuo aurinkokin paistaa jo niin lämpimästi.
4 kommenttia:

 1. Oi kun on söpö! Näitä vauvajuttujakin on kiva lukea välillä, vaikka itsellä ei ole lapsia (tai niiden hankintaa suunnitteilla :D)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, etten karkota kaikkia sellasia lukijoita pois, joilla ei oo lapset vielä ajankohtaisia. :D

   Poista
 2. Hei! Millaista karvahaalaria olet käyttänyt vaunuttelemassa pakkasella:) sellaista missä ei ole vuorta mutta on siis vaan sellainen pörröinen? Mulla on nyt se tilanne että pähkin tulevan vauvan pukemista tuonne babys only pussiin talvella esim nukuttamisen ajaksi ja vaunulenkeille. Kävisköhän sinne alle sellainen vuoreton karvainen haalari tai sitten fleecehaalari? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just sellasta, missä ei sitä vuorta oikeastaan oo. Muistaakseni ihan pieni siinä tais olla, mut se on siis ihan perus H&m:n "karhuhaalari", missä on hupussa korvat ja takapuolessa häntä.:D Riippuu varmasti myös lapsesta, minkä verran pitää pukea päälle, joten sitä on vaikea näin etukäteen sanoa, mutta uskoisin semmosen karvaisen haalarin tai fleecehaalarin myös riittävän ja ainahan voi lisätä kerroksia lisää esimerkiksi sisävaatteisiin tai laittaa vilttiä vielä jos on tarvetta. :) Lämmin tuo lämpöpussi joka tapauksessa on, enkä itse tosiaan käyttänyt toppahaalaria koko talven aikana. :) Esimerkiksi käytin sitä karvahaalaria -20 asteen pakkasilla ja sit leudoimmilla (0- -5) ilmoilla, oon käyttäny sisävaatteiden lisäksi collegehaalaria ja tarvittaessa vilttiä vielä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan