Slider

Toimivampi vaatehuone

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Tää meidän asunto on rakennettu vuonna -85 ja makuuhuoneessa sijaitseva vaatehuone näytti justiin siltä, että sinne on aina seuraavat asukkaat lisänneet jotain. "Täältä puuttuu naulakko, laitetaan tänne toi isoisoisoisoisoäidin vanha..." Se siis ei ollut millään tavalla yhtenäinen ja hyllyt oli myös kiinnitetty miten sattuun tyyliin jollain jämäruuveilla, mitä oltiin satuttu löytämään. Ruuvit nimittäin olivat melkein kaikki eri paria ja hyllyt tosiaankin oli vähän huojuvat. Päätettiin sitten uusia vaatehuoneen sisältö enemmän meidän tarpeisiin sopiviksi. Pahoittelen jo etukäteen kännykkäkuvia, koska tää oli sitä aikaa, kun kamera oli miehellä käytössä töissä. Mut eiköhän tästä selvää saa.

Seinällä oli siis kahdenlaisia hyllyjä, mutta nuo nurkkahyllyt olivat vähän epäkäytännölliset. Lisäksi oikeanpuoleisella seinällä oli naulakko ja vasemmanpuoleisella seinällä oli puinen hattuhylly henkaritangolla ja vielä erillinen henkaritanko alempana. Seinät olivat ihan tavalliset valkoiset ja lattialla muovimatto (jonka jätimme ainakin toistaiseksi). Mahtuhan tuonne tavaraa paljon, mutta ei se kovin siisti ollut.

Isäni tuli tekemään myös tämän remontin meille. Ensimmäisenä nuo kaikki hyllyt piti irroittaa, kitata seinältä reiät piiloon, vähän hioa ja laittaa maalia. Maali oli vaaleaa, vähän sinertävää. Sen jälkeen kiskojen ja kannakkeiden kiinnitys. Hyllylevyä ei ole kuin tietyn mittaisia, niin ne piti pilkkoa oikeaan mittaansa.Tässä sitten kuvaa valmiista vaatehuoneesta. Laitoimme tämän vasemmanpuoleisen seinän täyteen hyllyjä koko leveydeltään ja päätyseinään pari hyllyä ja henkaritanko. Olin kyllä yllättynyt tämän hyllylevyn hinnasta, sillä näitä oli kolmea eri kokoa syvyydeltään (28,5cm, 40cm ja 57 cm). 40 cm oli ehkä pikkasen liian pieni ja 57cm liian syvä, mutta päädyimme silti ottamaan tuon 57cm syvän hyllyn ja ottamaan siitä 7 cm pois. Pituudeltaan hyllyt olivat 2,5m joten levyjä joutui katkomaan sopivan mittaisiksi ja levystä jäi sitten hukkapaloja. Yhdellä tällaisella 57cm x 250cm levyllä oli hintaa 23,20€! Mutta saatiinpa ainakin vaatehuone! Mun mielestä tämä on paljon toimivampi näin ja huomattavasti myös yhtenäisempi! Vai mitä ajattelette? :)

4 kommenttia:

 1. Tulipa kivan näköinen :-) Sulla on kyllä silmää sisustukselle, oon aina ihaillut näitä sun kuvia teidän kodista!

  VastaaPoista
 2. Mulla entisessä kämpässä oli vaatehuone ja että se säilytystilan määrä!! Tässä nykyisessä se säilytystila on ihan olematonta, pieni avohyllykkö ja kapea peilikaappi vaan. Joskus pysyvämpään asuntoon itselleni haluan kyllä vaatehuoneen tai ainakin kunnolla kaappeja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin et tuonne vaatehuoneeseen mahtu ihan sikana tavaraa, kun ne otti sieltä pois remontin ajaks. :D Mut siihen se sit kyl jääkin, kun meillä ei oo esim. eteisessä yhtään kaappia. :D Joo, säilytystilaan kannattaa kyllä kiinnittää huomiota asuntoa valitessa. :) Semmonen oikeen kunnon vaatehuone ois kyl ihan jees, mitä joissakin elokuvissa on, walk-in-closet tyylinen tai joku semmonen se taitaa olla nimeltään. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan