Slider

"Heittäydy täysii, mitä ikinä teetkin"

perjantai 29. toukokuuta 2015


Hei! Kävin tuossa yks päivä kaupungilla shoppailemassa. Pakkasin vaunut ja pojan mukaan ja lähdin keskustaan. Mä aina jaksan valittaa siitä, kuinka ärsyttävää noita vaunuja on laittaa kasaan ja nostella auton perälle. Onhan siinä tietty oma vaivansa, mutta ei se nyt loppujen lopuksi niin iso juttu ole. Pitäis tehdä sitä vaan enemmän. Halusin ilahduttaa miestäni jollain tavalla, niin päädyin sitten menemään Arnoldsin kautta kotiin donitsien kera. Syödään noita donitseja ehkä pari kertaa vuodessa, mutta on ne vaan niin ihania. Ja nimenomaan nuo kinuskidonitsit! Ostin myös donitsit valkosuklaakuorrutteella, mutta ei nekään niin hyviä olleet verrattuna kinuskiin.

Viikonloppuna me mennään juhlimaan neljää ylioppilasta tai ammattiin valmistunutta joten koko viikonlopuks riittää kyllä ohjelmaa. Sitten ens viikollakin alkaa jo kesäkuu! Ihanaa! ♥ Onko teillä juhlia tiedossa? :)

Sitten blogiin liittyviä juttuja. Suosittu sivusto blogilista.fi, jonka avulla on pystynyt blogeja seuraamaan, lopettaa ensimmäinen päivä kesäkuuta toimintansa. Oonkin siirtynyt Blogipolku - nimiselle sivustolle ja blogiani voi nyt seurata Bloglovinin ja Bloggerin lisäksi myös sitä kautta. Linkit Blogipolkuun ja Blogloviniin löytyvät tuosta yläpalkista bannerin alapuolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan