Slider

Onnea äidit!♥

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Melkein viisi kuukautta sitten tulin itse äidiksi ja tänään vietin ensimmäistä äitienpäivääni. Tällä hetkellä tämä päivä nostattaa itselleni suuria tunteita. En voi sanoin kuvailla niitä tunteita, mitä tuo poika minussa saa aikaan. Ihan älytön rakkauden määrä. Äitiys ei ole itsestäänselvyys vaan se on lahja ja olen älyttömän kiitollinen siitä, että olen saanut tämän lahjan kokea. Äidiksi ei myöskään tulla yhdessä yössä vaan se on prosessi, joka kestää läpi elämän. Äitiys on ennen kaikkea oman kasvun paikka. Täytyy opetella olemaan kärsivällisempi ja epäitsekkäämpi. Tuo pieni ihmisenalku on nyt se, kuka tarvitsee kaiken rakkauden, turvan, huomion ja hoivan, mitä voin antaa. Kun sain tänään aamupalan vuoteeseen mieheni ja poikani kera, niin ymmärsin siinä hetkessä, että tässä on minun perheeni, minun rakkaimpani.


Vaikka kaikki eivät äitejä ole, niin suurin osa meistä viettää äitienpäivää tavalla tai toisella. Käydään ehkä oman äidin tai mummon luona syömässä kakkua ja viemässä lahjoja tai ehkäpä äidin tai mummon haudalle viemässä kynttilä. Joku lähettää äitienpäiväkortin postissa tai muuten muistaa omaa äitiään tai mummoaan. Ollaan kiitollisia myös heistä.


Onnea siis kaikki äidit!♥

6 kommenttia:

 1. Mulla samoja fiiliksiä - oma vauva jo 8,5 kk, mutta äitiys nostattaa edelleen suuria tunteita! Paras äitinpäivälahja on juurikin tuo ihana tyttäreni!

  VastaaPoista
 2. Kuinka teillä muuten vietettiin äitienpäivää? Olitteko vanhempiesi tai miehesi vanhempien luona käymässä, vai lähetittekö vain kortit kaikille mummoille? :) Tässä kun et kerro kuin vain aamustasi niin olisi kiva kuulla, kuinka isovanhempia olette muistaneet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää postaus ei ollukaan kaikenkattava selostus mun äitienpäivästä vaan lähinnä fiiliksistä. :) Mut ei reissattu tällä kertaa missään vaan muistettiin äitejä ja mummoja korteilla ja viesteillä. :)

   Poista
 3. Hyvää ekaa äitienpäivää vielä sulle näin jälkikäteen! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan