Slider

Sinun vuorosi loistaa

sunnuntai 16. elokuuta 2015


Playsuit - Kirpputori/Vero moda | Kukkapanta - Glitter | Kengät - Citymarket

Heipä hei! Tulin päivittämään tänne rennon hellepäivän asun, minkä voisin ihan hyvin laittaa rannalle. Nyt elokuussa onkin ollut ihania hellepäiviä ja ilmeisesti koko ensi viikoksi on luvattu lämmintä! Jei! Olin nimittäin jo laittamassa kaikkia kesävaatteita pois, kun ajattelin, että nyt se syksy jo tulee.
  Meidän viikonloppu oli kivan rento. Tykätään molemmat olla kotona ja itse en ainakaan nauti siitä, että olis joka päivä jossain menossa. Viikonloppuna ollaan sitten siivoiltu (nykyään pitää imuroida tosi usein, koska tuo poitsu vetelee muuten kaiken suuhunsa, mitä lattialla on), katsottu leffaa ja syöty herkkuja ihan ähkyyn asti. Mut mielummin överit ku vajarit, eiku... Tänään kävästiin rannalla ottamassa aurinkoa, vaikka tuskin mä mitään väriä edes ehdin saamaan. Oon tällanen kalkkilaivan kapteeni kesät talvet. Haha. En oo vieläkään heittäny talviturkkia et vois tässä koittaa jotain tehdä asian eteen. Oon myös soittanu toistolla Juha Tapion uutta biisiä ja on kyllä niin hyvä, positiivinen ja elämän makuinen biisi. Tykkään! En malta odottaa, että hänen uus levy ilmestyy lokakuussa. Se on nimittäin pakko saada.Miten teidän viikonloppu on menny? :)

6 kommenttia:

 1. Suite = sviitti, huoneisto
  Suit = puku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, apua mitä on tullu kirjotettua! :D Hyvä ku huomasit, niin poistan tuon ylimääräisen e:n. :)

   Poista
 2. Tosi kiva toi shortsihaalari, helppo asu kesään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse vähän vielä mietin, että onko tuo mun tyylinen, vaikka kyllä tykkään kovasti! :) Helppo asu todellakin, kun ei tarvi miettiä ylä- ja alaosaa erikseen. :)

   Poista
 3. Super kiva asu! :) Sopii sulle tosi kivasti :)

  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan