Slider

Miten kesä 2015 meni noin niinku omasta mielestä?

sunnuntai 30. elokuuta 2015

  Tein jo joskus huhtikuun puolella oman Summer bucket list -postauksen, jossa kirjottelin tavoitteita kesäksi. Nyt on menossa toisiks viimeinen päivä elokuuta ja on aika katsoa, että mitä tuli sitten kesällä lopulta tehtyä ja mitkä tavoitteet tuli saavutettua. Toki näiden listojen tarkoitus ei olekaan se, että kaikki toteutuis, mutta onhan näitä kiva listata ja katsoa, mitä tuli oikeasti tehtyä. Oon jo nähnyt joissakin blogeissa samanlaisen listan syksylle ja en tiedä tekisinkö itsekin sellaisen. Saa nähdä, mutta nyt heitetään hyvästit kesälle ennen sitä.

1. Osta iso mansikkalaatikko

- Check! Laitoin melkein kaikki mansikat pakkaseen ja ajattelin, että niitä riittää talveksi sitten. Joo ei. Kyllä ne aika äkkiä hupenee...

2. Käy huvipuistossa

- Check! Powerparkissa tuli vietettyä päivä ja oli kyllä kivaa!

3. Käy jossain isolla uimarannalla kuten Kalajoen hiekkasärkät tai Porin Yyteri

- No ei käyty enkä edes uinut koko kesänä! Jos ilmat olisi ollut paremmat Timon kesäloman aikoihin, niin ehkä sitten.

4. Ota aurinkoa ja paljon!

- En ottanut kuin muutaman kerran. Kesä 2015 oli aikalailla sellanen, että aamulla paistoi aurinko, mutta sitten päivällä meni jo pilveen ja illalla satoi.

5. Vietä aikaa rannalla

- Kävin alle viisi kertaa rannalla... Ei näin, ei näin.


6. Ota paljon kuvia ja videoita
- Kuvia otin paljon ja videokameralla jonkin verran videoita. Lähinnä kyllä meidän pojasta. Enemmänkin olis voinut ottaa.

7. Mene leirille

- Check! En tosin leiriläisenä, mutta ohjaajana olin lastenleirillä.

8. Lue ainakin yksi kirja

- Check! Tässä ylitin itseni, sillä kesän aikana luin varmaan 20 kirjaa. Se oli mielestäni hyvä saavutus, sillä en oo lukenu kirjoja tyyliin opinnäytetyön jälkeen. Yhtään niin sanottua hömppäkirjaa en lukenut. Luin joko hengellistä kirjallisuutta tai sitten lasten kasvatukseen tai omaan henkiseen kasvuun liittyvää kirjallisuutta. Tykkään paljon esimerkiksi psykologiaan liittyvistä kirjoista.

9. Syö paljon jäätelöä

- Check! Sitä söin, mutta oon joku kesä syönyt enemmänkin. Se tosin jäi harmittamaan, kun kiertelin erilaisia pehmiskojuja, niin missään ei ollut mun lempparia mansikkapehmistä! Aina oli tarjolla vanilja, suklaa tai sekoitus. :(

 10. Käy markkinoilla

- Check! Joo kävästiin entisen kotipaikkakuntamme markkinoilla.

11. Osta metrilakua
- Check! Metrilakua ostimme markkinoilta.

12. Käy kiertämässä joku luontopolku

- Ei tullu kierrettyä.

13. Kuuntele paljon musiikkia

- Kuuntelin, mutta en niin paljon kuin yleensä. Ehkä johtu siitä, että lapsen tultua en enää istu koneella niin paljon ja ku tosi paljon kuuntelen Spotifysta musiikkia.

14. Tanssi sateessa

- Sadetta kyllä riitti tänä kesänä, mutta tanssiminen jäi.

15. Käy paljon kirpputoreilla

- Check! Melkein viikottain kävin ja tein hyviä löytöjä!


16. Käy kirjastossa
- Check! Kävin lainailemassa kirjoja.

17. Paista vaahtokarkkeja nuotiolla
- No en paistanut. :( Ajattelin, että tämän olisi voinut yhdistää tuohon luontopolku juttuun, mut molemmat sitten jäi.

18. Kokeile jotain uutta

- No ei nyt muuta uutta tuu mieleen kuin uusien huvipuistolaitteiden kokeileminen ja tilasin mä ravintoloista uusia ruoka-annoksia sen saman totutun ruoka-annoksen sijasta.. ;D

19. Vietä aikaa ihmisten kanssa, jotka tekevät sinut onnelliseksi

- Check! Oon viettänyt aikaa perheen ja ystävien kanssa. En halua elämääni ihmisiä, jotka naamatusten esittävät kaveria, mutta sopivan tilaisuuden tullessa puukottavat selkään tai puhuvat pahaa selän takana. Onneksi näin aikuisena pystyy itse valitsemaan ihmiset, joiden kanssa viettää aikaa. Läheisten ihmisten tulisi voimaannuttaa eikä tuoda negatiivisia asioita elämään.

20. Hanki grilli ja grillaile omalla terassilla
- Check! Hankittiin grilli tuossa alkukesästä ja ollaan kyllä grillattu sillä. Enemmänkin ois kyllä voinu. Ehkä ens kesänä vois kutsua ystäviä grillailemaan kans.


21. Käy konsertissa
- En käynyt erityisemmin. Mikaveliä olin juhannuksena kuuntelemassa.

22. Älä välitä muiden mielipiteistä
- Parempaan suuntaan menossa. Tää on enimmäkseen tällainen koko elämän kestävä projekti.

23. Nauti elämästä
- Parempaan suuntaan tässäkin menossa. Haluan keskittyä siihen, mitä mulla on enkä siihen, mitä mulla ei ole. Ei ole järkeä surkutella elämäänsä, kun voi olla kiitollinen siitä mitä on.

24. Opettele kalanruotoletti
- Katselin ohjeita, mutta kärsivällisyys ei riittänyt. Tarttisin jonkun kampauspään tai jonkun koekaniinin, jolle kokeilla ensin. Itselle letin tekeminen ei oo ihan se helpoin juttu.

25. Käy Ikeassa ja Ideaparkissa

- Check! Tuossa heinäkuussa käytiin meidän kesälomareissun yhteydessä.

  Kaiken kaikkiaan kesä 2015 oli hyvin onnistunut, vaikka en näitä kaikkia tavoitteita saanutkaan toteutettua. Ens kesänä sitten uudet suunnitelmat. Tänä kesänä säät ei olleet ihan niitä parhaimpia, mutta joka tapauksessa kesästä jäi mukavia muistoja, joita muistella pimeinä syysiltoina. Odotan kyllä syksyä innolla!♥

Mitä te teitte kesällä? Odotatteko jo syksyä?

4 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä hyvän mielen postaus! ja tosi klassisen kaunis ulkoasu sun blogilla:)

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä postausta oli kyllä kiva tehdäkin! :) Nyt voi keskittyä syksyyn, kun kesä on purkitettu. :D Kiitos paljon Suvi! :)

   Poista
 2. Mäkään en käynyt kertaakaan uimassa! Ainoa mahdollisuus ois ollut mökillä, mutta vesi oli niin kylmää, että kastelin itseni vain polvia myöten ja katselin samalla avomiestä, joka hyppäsi rohkeasti laiturilta suoraan veteen... Nössö mikä nössö! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo mäkin yhtä nössö! :D Ehkä saunasta päin olisin voinut, mutta sellaseen ei ollut mahdollisuutta. Ehkä ens kesänä sit. ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan