Slider

Toisen roska on toisen aarre

keskiviikko 26. elokuuta 2015


  Hei! Tulin tänne nopeasti päivittämään eiliset kirpputorilöydöt syksyä varten, kun meinaa olla vähän kiirusta. Löysin Reach. -merkkiset alunperin Halpa-hallista ostetut korkokenkätennarit kolmella eurolla. Oon kauan etsinyt tämän tyylisiä kenkiä. Nää ei taida enää olla edes muodissa, mutta ei mua haittaa. Kengät oli jonkin verran likaiset ja niitä täytyy vielä vähän putsata. Niin täydelliset kengät syksyä varten!
  Toinen löytö oli iso ja ainakin näyttää ihan täysin käyttämättömältä käsilaukulta. Maksoin tästä vain kaksi euroa! Alunperin ilmeisesti ostettu New Yorkerista. Mulla on ollut käytössä paljon tätä pienempi laukku ja se on ihan rikkinäinen jo, että heitin sen heti roskiin ja otin tämän heti käyttöön. Aina mulla ei ole hoitolaukkua mukana, niin tähän on kätevä laittaa omien tavaroiden lisäksi myös pojan vaipat ym. tarvittavat jutut mukaan. Nää varmasti tulee näkymään syksyn asukuvissa paremmin.
  Syy, miksi mulla on vähän kiire on se, että mun puhelin hajos eilen ja tartten aika pikapikaa uuden mun pari vuotta vanhan Lumian tilalle. En haluais maksaa puhelimesta maltaita, mutta haluan tilalle uuden Lumian, koska en oo vielä valmis vaihtamaan merkkiä ja käyttöjärjestelmää. Lisäksi kännykkäkamera saisi olla parempi kuin nykyisessä. Se ei saisi olla kuitenkaan minkään tabletin kokonen puhelin. Mutta täytyy katsoa mikä tarttuu mukaan vai tarttuuko mikään.

Hyvää keskiviikkoa!♥

2 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta, et tosiaan kirpparilta oot noi löydöt tehny! :o Vautsi :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, välillä löytää kyllä tosi hyviä löytöjä! :) Tuo laukku oli kyllä älyttömän halpa ottaen huomioon, että se on täysin uudenveroisessa kunnossa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan