Slider

Dymolla sisustamista

maanantai 18. huhtikuuta 2016

  En ole pitkään aikaan tehnyt mitään sisustuspostausta, kun en ole yhtään keskittynyt lähiaikoina sisustukseen meidän kotona muutakuin ajatuksen tasolla. Edelleen täällä on tavarat ja huonekalut ihan hujanhajan makkariremontista johtuen ja mua alkaa jo ahdistaa! Mut pikku hiljaa, pikku hiljaa. Eiköhän niitä sisustuspostauksiakin sitten tule, kun laittelen meidän kotia valmiiksi remontin jälkeen. Nyt on kuitenkin pienimuotoista sisustuspostausta tulossa. Oon ihastellut Pinterestistä erilaisia sisustusjuttuja ja askarteluja, joita voi toteuttaa kohokirjoittimella eli Dymolla. Inspiroiduin niistä niin, että kävin ostamassa Clas Ohlssonilta oman Dymon hintaan 16,99€. Pakkaukseen sisältyi yksi rulla kohokirjoitusteippiä, joka siis oli valmiina Dymon sisällä.
  Dymollahan voi kirjoittaa tekstejä esimerkiksi maustepurkkeihin, laatikoihin ja oikeastaan mihin ikinä keksiikään. Sillä voi tehdä myös esimerkiksi kivoja onnittelu-, kutsu-, tai joulukortteja. Sen lisäksi dymolla voi koristella esimerkiksi lahjapaketteja tai käyttää häiden koristelussa. Joten todella monipuolinen ja halpa laite sisustukseen, askarteluun, muuhun koristeluun ja tietysti toimistoon eri asioiden nimeämiseen!
  Oon yrittänyt etsiä pyyhekylttejä meidän vessaan, mutta en ole löytänyt mieleisiä. Tein sellaiset ensimmäisenä Dymolla ja tykkäsin kyllä! Haluaisin tosin vaihtaa tuon pyyhenaulakon toisenlaiseksi, mutta tällä hetkellä saa mennä vielä tuolla. Toisena tein sisustustaulun meidän poikamme huoneeseen. Laitoin kehyksiin Jenni Vartiaisen - Minä sinua vaan laulun sanoja. Yritän täällä kuumeisesti miettiä, mitä muuta mä tuolla Dymolla koristelisin.


Onko Dymo teille entuudestaan tuttu sisustuksessa tai koristelussa?

8 kommenttia:

 1. Oi, onpa kiva idea! :-) Mä oon täällä yrittänyt pohtia, mitä kivaa keksisin tänne mun huoneen seinille, kun seinät huutaa tyhjyyttään. Tuollainen joku tauluhan ois ihan mahtava :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyl! Itsekin innostun kokoajan lisää! :D Tee ihmeessä joku taulu, onhan tuo tollasta näpertämistä, mutta kivan näköstä silti. :)

   Poista
 2. Oon itsekin haaveillut Dymosta jonkun aikaa, mutten tiennyt niiden olevan noinkin edullisia. Tuo taulu on ihana, enpä ole tullut ajatelleeksikaan, että tuollaisiakin saa Dymolla aikaan! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita eri hintaluokasta, mut ainakin mun käyttöön tollanen edullinen sopii oikein hyvin. :) En kyllä itsekään tiennyt, että ne on noin edullisia, kun mies puhu, et niillä on töissä joku sadan euron Dymo. :D Kiitos, tuosta tulikin yllättävän kiva! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! :') Täytyy etsiä netin syövereistä lisää kivoja ideoita Dymon käyttöön. :D

   Poista
 4. Tosi kiva idea! :D Sun blogi on tosi inspiroiva, liityin lukijaksi! <3 Käy kurkkaileen munkin blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kyllä ihan hurahtanut tuohon Dymoon. ;D Kiitos paljon kehuista ja tervetuloa lukijaksi!♥ Täytyypä käydä kurkkaamassa sunkin blogis. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan